Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Tegye a fa alá az Állatkertet! 2019. december 11.

Állatkerti ajándékutalvány, kedvenc állatok jelképes örökbefogadása, valamint az állatkerti ajándékbolt választéka az ország legváltozatosabb plüssállat kínálatával… És ezzel még nem is mondtuk el minden karácsonyi ajándékötletünket!

Karácsony közeledtével, az advent időszakában időről időre felhívjuk a figyelmet arra, milyen ajándékötleteket kínálunk azoknak, akik állatbarát szeretteiket, családtagjaikat vagy barátaikat valamilyen állatos, állatkertes meglepetéssel szeretnénk megörvendeztetni.

Az egyik ilyen ajándékötletünk az állatkerti ajándékutalvány, amelyet a megváltásától számított egy éven belül lehet felhasználni, akár állatkerti belépőjegyek vagy bérletek vásárlására, akár a nyáresti koncertsorozat koncertjeire szóló jegyek megváltására is. Az ajándékutalvány 3000, 5000 és 10.000 forintos címletekben szerezhető be pénztárainkban. Ez az utalvány nemcsak magánszemélyek számára jó ötlet, hanem olyan munkáltatók, cégek számára is, akik munkavállalóikat szeretnék megajándékozni.

Állatbarátok számára remek karácsonyi ajándék lehet egy-egy állatkerti állat jelképes örökbefogadása is. Erre Alapítványunk külön is készül, hiszen ilyenkor karácsonyi oklevelet állítunk ki az örökbefogadásról. Állatainkat egyrészt a főbejárat mellett található alapítványi irodában lehet örökbe fogadni, de lehetőség van az on-line örökbefogadásra is. Minderről az Állatkerti Alapítvány honlapján lehet további részleteket olvasni.

Az „állatos" karácsonyi ajándékot keresők figyelmébe ajánljuk még a már említett állatkerti ajándékbolt kínálatára. Rengeteg ajándéktárgy szerezhető be itt, az állatkerti emléktárgyaktól és kiadványoktól kezdve egészen a plüssállatokig. Az ország legváltozatosabb plüssállat választékát a mi ajándékboltunkban lehet megtalálni.

Az állatkerti alapítvány egyébként december 6-a óta az Árkád bevásárlóközpontban is jelen van egy kitelepüléssel, ahol nemcsak örökbefogadásra van lehetőség, hanem az ajándékbolt kínálatának egy része is megvásárolható a helyszínen.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.