Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Töklámpás állatoknak2018. november 1.

Halloween, azaz mindenszentek előestéje alkalmából több állatunk is kapott töklámpásokat. Belsejükbe persze nem fényforrást, hanem finomságokat tettek a gondozók. A gundik és a csupasz turkálók is nagyon örültek ezeknek a tökfejeknek.

Kölyök az agutiknál is2018. október 25.

Sok más állatunkhoz hasonlóan a Dél-Amerikában őshonos zöld agutiknál is gyermekáldás volt. A legifjabb a múlt hónapban látta meg a napvilágot, de korábban, a nyár derekán is született már két kölyök. Ez a faj rendszeresen szaporodik Állatkertünkben.

Labdazsonglőr kiselefánt2018. október 19.

Arun egyik szenvedélye a labda: naphosszat rúgja, gyűri, taszigálja. Érdemes őt is felkeresni az őszi szünetben, akár már most, a hosszú hétvégén is, hiszen október 20-tól november 4-ig a gyerekeknek csak 200 forint a belépő, és sok program is lesz.

Megnőttek a mentett gyöngybagoly fiókák2018. október 16.

Látogatható mentőközpontunkban, a Sünispotályban segítségre szoruló baglyokkal is foglalkozunk. Például azokkal az elárvult gyöngybagoly fiókákkal, akikről épp egy hónapja írtunk. Azóta – a mesterséges nevelésnek hála – igencsak megnőttek.

Állatgyerekek leltára2018. október 12.

Bármerre is járunk az Állatkertben, mindenütt cseperedő kölyköket, fiókákat láthatunk. Olyan sok van belőlük, hogy a könnyebb áttekinthetőség kedvéért egy kis leltárt is készítettünk róluk. Nehogy kimaradjon valamelyikük az állatkerti látogatáskor!

Sünmentés ősszel2018. október 11.

Állatkertünk bemutató mentőközpontja, a Sünispotály készül az őszi időszakra. Hiszen a sünöknek ilyenkor speciális nehézségekkel kell szembenézniük, az avarégetéstől az elégtelen kondícióig. Figyeljünk oda rájuk!

Sárkányetetéssel indult az Állatszeretet Fesztivál2018. október 4.

Komodói sárkány ikreink, Godzilla és Bridgit nemrégiben ünnepelték születésnapjukat. Így az ő felköszöntésükkel, látványetetésükkel kezdődött a négynapos Állatszeretet Fesztivál. Velünk ünnepeltek indonéz barátaink is.

JátszadoZOO2018. szeptember 27.

A környezetgazdagítás jegyében sok állatunknak biztosítunk különféle játékokat, játéklehetőséget. Legutóbb az orrszarvúak, a mangusztafélék, illetve az ecsetfülű disznók kaptak vadonatúj, kifejezetten az ő számukra készült játékszereket.

Indigo már kilenc hónapos2018. szeptember 26.

Vasárnap volt kilenc hónapos Indigo, gorillacsaládunk legifjabb tagja. Az anyatej mellett most már mindenféle szilárd táplálékot is elfogyaszt, és az első fogai is kinőttek. Környezetét is egyre bátrabban, egyre önállóbban fedezi fel.

Kölykök a nagy maráknál2018. szeptember 21.

Idén tíz kölyök született a Dél-Amerika kifutóban lakó nagy maráknál. A legidősebbek már csaknem felnőtt méretűek, a legfiatalabbak viszont még csak mostanában merészkednek elő rejtekhelyükről, ahol életük első heteit töltötték.