Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Ritka aranyhasú mangábé született!2018. november 9.

Már láthatja a nagyközönség a nemrégiben született aranyhasú mangábé kölyköt. A Nyugat-Afrikában honos majomfaj állatkertekben rendkívül ritkán látható, még óriáspandát is több helyen tartanak, mint aranyhasú mangábét.

Nyuszik a Holnemvolt Várban2018. november 6.

Állatkertünk új játszóparkja, a Holnemvolt Vár a háziállatok bemutatóhelye is egyben. Már a bejárattal szemben aranyos nyuszik fogadják a közönséget, de a gyerekek tematikus játszóházunkban, a Hetedhét Palotában is találkozhatnak tapsifülesekkel.

Köszöntsük fel együtt a kiselefántot!2018. november 1.

Vasárnap délelőtt 11 órakor köszöntjük fel Arunt, a kiselefántot első születésnapja alkalmából. Mindenkit szeretettel várunk, aki velünk ünnepelne, illetve, aki látni szeretné, mit szól a kis Arun első születésnapi tortájához.

Töklámpás állatoknak2018. november 1.

Halloween, azaz mindenszentek előestéje alkalmából több állatunk is kapott töklámpásokat. Belsejükbe persze nem fényforrást, hanem finomságokat tettek a gondozók. A gundik és a csupasz turkálók is nagyon örültek ezeknek a tökfejeknek.

Kölyök az agutiknál is2018. október 25.

Sok más állatunkhoz hasonlóan a Dél-Amerikában őshonos zöld agutiknál is gyermekáldás volt. A legifjabb a múlt hónapban látta meg a napvilágot, de korábban, a nyár derekán is született már két kölyök. Ez a faj rendszeresen szaporodik Állatkertünkben.

Labdazsonglőr kiselefánt2018. október 19.

Arun egyik szenvedélye a labda: naphosszat rúgja, gyűri, taszigálja. Érdemes őt is felkeresni az őszi szünetben, akár már most, a hosszú hétvégén is, hiszen október 20-tól november 4-ig a gyerekeknek csak 200 forint a belépő, és sok program is lesz.

Megnőttek a mentett gyöngybagoly fiókák2018. október 16.

Látogatható mentőközpontunkban, a Sünispotályban segítségre szoruló baglyokkal is foglalkozunk. Például azokkal az elárvult gyöngybagoly fiókákkal, akikről épp egy hónapja írtunk. Azóta – a mesterséges nevelésnek hála – igencsak megnőttek.

Állatgyerekek leltára2018. október 12.

Bármerre is járunk az Állatkertben, mindenütt cseperedő kölyköket, fiókákat láthatunk. Olyan sok van belőlük, hogy a könnyebb áttekinthetőség kedvéért egy kis leltárt is készítettünk róluk. Nehogy kimaradjon valamelyikük az állatkerti látogatáskor!

Sünmentés ősszel2018. október 11.

Állatkertünk bemutató mentőközpontja, a Sünispotály készül az őszi időszakra. Hiszen a sünöknek ilyenkor speciális nehézségekkel kell szembenézniük, az avarégetéstől az elégtelen kondícióig. Figyeljünk oda rájuk!

Sárkányetetéssel indult az Állatszeretet Fesztivál2018. október 4.

Komodói sárkány ikreink, Godzilla és Bridgit nemrégiben ünnepelték születésnapjukat. Így az ő felköszöntésükkel, látványetetésükkel kezdődött a négynapos Állatszeretet Fesztivál. Velünk ünnepeltek indonéz barátaink is.