Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Péntek este mutatkozik be Eugen, a négyméteres aligátor2021. október 28.

Legújabb kisfilmünkben nemrégiben érkezett új aligátorunkat mutatjuk be, akit a péntek esti állatkerti halloween alkalmából láthat majd először a nagyközönség. A termetes állat négy méter hosszú és 155 kilót nyom.

Móric, az orangután gyerek is vár Benneteket!2021. október 22.

A már csaknem tizenöt hónapos Móric mindig talál felfedezni valót. Bár sokszor még anyukája hátán csimpaszkodva utazik, nagyon érdeklik a mászási és játéklehetőségek, és persze a fagyapot is. Őt is érdemes meglátogatni az őszi szünet idején.

Őszi színek az Állatkert parkjában2021. október 19.

Októberben sincs hiány a botanikai látnivalókból! A kert sétányai fölé boruló dús lombsátor levelei szép lassan zöldről sárgára, vörösre vagy barnára változtatják a színüket, hangulatos őszi színekbe öltöztetve az Állatkertet.

Zebracsikó született2021. október 16.

A képen látható aranyos zebracsikó Állatkertünk legifjabb lakója: október 11-én, hétfőn látta meg a napvilágot. A tervek szerint ma, azaz szombaton, a déli órákban engedjük majd ki először a kifutóra, ahol látogatóink is megcsodálhatják.

Indigo, a mókamester2021. október 9.

Gorilla csapatunk legifjabb tagja, a négyesztendős Indigo igazi mókamester: a futkározás, bolondozás, hempergés a fűben és persze a felnőttek nyaggatása is része a napi programnak, amelyet most egy kisfilmen is megmutatunk.

SMA-val élő gyerekek alkotásaiból nyílt kiállítás az Állatkertben2021. október 8.

Mától december 6-ig különleges kiállítás látható a Varázshegyet és az Emberszabásúak Házát összekötő fedett folyosón. Az alkotásokat SMA-val, azaz gerinc eredetű izomsorvadással élő gyerekek készítették.

Így esznek a rozsomákok2021. október 2.

A rozsomák, más néven torkosborz bemutatása nem könnyű, de Állatkertünkben úgy szoktuk időzíteni az etetést, illetve a velük való foglalkozást, hogy a közönség minél többször aktív, tevékenykedő állatokat láthasson.

Szása első napjai Budapesten2021. szeptember 25.

Legújabb kisfilmünkben Szása, a szeptember 20-án érkezett hím szibériai tigris első budapesti napjait mutatjuk be. Most új otthonával ismerkedik, és a régebb óta nálunk élő tigrishölggyel, Nivával is elkezdtük a fokozatos összeszoktatást.

Ma van az orrszarvúak világnapja2021. szeptember 22.

Állatkertünk egyebek mellett arról is nevezetes, hogy itt született a világon az első, és a második olyan orrszarvú is, aki mesterséges termékenyítés eredményeképpen jött a világra. Az orrszarvúak világnapján ezt is érdemes felidézni.

Már a kifutón látható az új hím tigris2021. szeptember 21.

Tegnap megérkezett Veszprémből Szása, az új hím szibériai tigris. A tizenkét éves állat jelenleg új otthonával ismerkedik, később pedig megkezdjük az összeszoktatását Nivával, a már régebb óta nálunk élő, és az év elején megözvegyült tigrishölggyel.