Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Tréning az elefántoknak2021. július 29.

A délután háromkor kezdődő „elefántiskola” igen népszerű közönségprogram. A tréning azonban legalább annyira az állatokért van, mint a látogatókért. De vajon mikor lehet elkezdeni Samuval, a kiselefánttal a tréningeket?

Flamingófiókák minden mennyiségben2021. július 28.

Huszonegy fióka cseperedik rózsás flamingóinknál! Közülük a legidősebb már három hetes, a legfiatalabb viszont csak néhány napja kelt ki a tojásból. Mai kisfilmünkkel mindenkit arra bíztatunk, hogy jöjjön el hozzánk, és élőben is csodálja meg őket!

Virágzó selyemmirtuszok2021. július 26.

A virágba borult selyemmirtusz nagyszerű példa arra, hogy növényeink is igen nagy népszerűségnek örvendenek. Hiszen nap mint nap tapasztaljuk, hogy látogatóink szívesen „szelfiznek” a Pálmaház mellett álló selyemmirtusz cserjével.

Kisfilmen a legifjabb matakó2021. július 24.

A tatuk, azaz az övesállatok közé tartozó matakóknál is gyermekáldás volt a közelmúltban. A kicsi múlt hónapban született, így most már egy kis szerencsével látni is lehet. Már ha az anyukája nem cipeli be a növények alá…

Két „trónörökös” a koronásdarvaknál2021. július 21.

Mami és Papi, a koronásdaru szülőpár komolyan veszik a fajfenntartást. 1999 óta már tizenöt fészekaljra való, összesen mintegy harminc fiókát neveltek fel sikeresen. Az idei „trónörökösök” már háromhetesek, így a közönség már remekül láthatja őket.

Már húszan vannak a flamingófiókák!2021. július 18.

Július 6-a óta nap mint nap kelnek ki az újabb flamingófiókák, jelenleg már legalább húszan vannak, és további tojások kikelésére is számítunk. Érdemes megfigyelni, hogy fejlődnek, és hogyan etetik őket a felnőttek!

Így kell beoltani a vadkutya kölyköket2021. július 17.

Az újranyitás óta látogatóink napról napra figyelemmel kísérhették a vadkutya kölykök gyarapodását. Mai kisfilmünkben megmutatjuk azt is, milyen az, amikor egyenként meg kell fogni őket a védőoltások beadása miatt.

Kétharmaddal nyert Rezső!2021. július 16.

Alig több, mint egy hét alatt majdnem harmincezer voks érkezett a kistapír nevére meghirdetett szavazáson. A befutó – a szavazatok több mint kétharmadával – a Rezső lett, így a jövevényt ezen a néven jegyezzük be a törzskönyvbe.

Virágzó pálmaliliomok és rokonaik2021. július 12.

Állatkertünkben éppen most virágzanak a pálmaliliomok (amelyek yucca, illetve magyarosan jukka néven ismertek), és több más, velük rokonságban álló növény is. Egy csipetnyi Chihuaha-sivatag a Pálmaház bejárata mellett.

Nevet keresünk a tapír kisfiúnak!2021. július 10.

A nagyközönség segítségét kérjük annak eldöntésére, hogy mi legyen a június végén született tapír kisfiú neve. Három névre lehet szavazni egészen július 15-ig. A voksolás eredményét a rákövetkező napon tesszük majd közzé.