Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Kisfilm a 2019-es év mentett állatairól2019. december 26.

Idén is csaknem kétezer segítségre szoruló állatot mentettek munkatársaink. Legújabb kisfilmünkben be is mutatunk közülük néhányat, de a Sünispotályban látogatóink személyesen is találkozhatnak védenceinkkel.

Megvan az adventi lajhárbébi neve!2019. december 20.

Kuglóf lett a december 2-án született adventi lajhárbébi neve: a három választható név közül erre érkezett a legtöbb szavazat az Állatkertünk által egy héttel ezelőtt meghirdetett voksoláson. Összesen több mint hétezren szavaztak.

Egy éves a Cápasuli2019. december 18.

Sokat tanultak a Cápasuli nebulói a különleges bemutatóhely egy évvel ezelőtti megnyitása óta. Amint legújabb kisfilmünkben is látni, a cápák és gondozók között kiváló kapcsolat alakult ki. Aki ellátogat hozzánk, a saját szemével is láthatja.

Másfél mázsa mobiltelefon a gorillák védelméért2019. december 16.

Sikeres volt a Mikulás hétvégi akciónk: csaknem négyezer darab használaton kívüli mobiltelefont hoztak be látogatóink újrahasznosítás céljából. Feldolgozásuk mellett legalább ilyen fontos a figyelemfelhívás is.

Mi legyen a lajhárbébi neve?2019. december 12.

Közönségünk segítségét kérjük annak eldöntésére, hogy mi legyen a december 2-án született adventi lajhárbébi neve. Három előzsűrizett névre lehet szavazni. A voksolás eredményét még karácsony előtt közzétessztük.

Tegye a fa alá az Állatkertet!2019. december 11.

Állatkerti ajándékutalvány, kedvenc állatok jelképes örökbefogadása, valamint az állatkerti ajándékbolt választéka az ország legváltozatosabb plüssállat kínálatával… És ezzel még nem is mondtuk el minden karácsonyi ajándékötletünket!

Adventi lajhárbébi a Pálmaházban2019. december 7.

Legifjabb lajhárunk december 2-án, hétfőn jött a világra. Az apróságot a Pálmaházban láthatja a nagyközönség, ám most még kell egy kis szerencse a megpillantásához. Délelőtt 10 óra körül a legjobbak az esélyek, a lajhárok akkortájt kapnak enni.

Ajándékot hozott a Mikulás a gorilláknak2019. december 6.

Az állatkerti Mikulás 6-án reggel először a gorilláknak kedveskedett finomságokkal. De december 8-ig, azaz vasárnapig a Nagyközönség is találkozhat vele a Mikulás-lakban. Ugyancsak vasárnapig tart kedvezményes akciónk is.

Havas csodavilág2019. december 4.

Havazáskor is érdemes Állatkertbe jönni, hiszen Állatkertünk parkja havas csodavilággá változik! A táj szépsége mellett sok állatunk is pompás látványt nyújt ebben a közegben, és persze az is érdekes, hogy hogyan reagálnak a kifutójukat borító hóra.

A gorillakölyök mindennapjai2019. november 23.

Legújabb kisfilmünkön látható, hogy Indigo, a 2017 decemberében született gorillakölyök nemcsak a csapat legfiatalabb, de talán a legmozgékonyabb tagja is. Ez persze nem is csoda, hiszen környezete tele van ingerekkel, és persze sok-sok finomsággal.