Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Németh Kristóf videóüzenete2020. május 4.

Hiányzol, Állatkert! – ez a címe új sorozatunknak, amelyben közismert, híres állatkerti nevelőszülők videóüzeneteit tesszük közzé. Elsőként Németh Kristóf színművészét, aki két szibériai tigrisünk, Norbi és Niva örökbefogadója.

Állatkerti „baby boom" anyák napjára2020. április 30.

A közelgő anyák napja alkalmából mi mással is köszönthetnénk az édesanyákat, mint egy kisfilmmel az Állatkertünkben cseperedő sok-sok kisállatról, kölyökről és fiókáról! Néhányuk webkamerán is látható, amikor épp a kifutóban tartózkodnak.

Számítunk rád!2020. április 28.

Köszönjük, ha a járvány miatti zárva tartás idején is támogatod adód 1%-ával kedvenc állatodat és az Állatkert munkáját.

Elindult a „strandszezon” a vízilovaknál2020. április 27.

Nem vártunk május elsejéig, már a múlt héten feltöltöttük a vízilovak külső medencéjét. Sokat pancsol a kiselefánt és a tapírgyerek is: őket egy kis szerencsével akár otthonról is láthatja a közönség a webkamerák segítségével.

Kisfilmen a tapírbébi első sétái2020. április 23.

Már a kifutójával ismerkedik Hada, a február végén született kistapír. Találkozott már a Dél-Amerika kifutó tapírokkal „társbérletben” élő többi lakójával, sőt a medencét is kipróbálta. Első sétáit most kisfilmen mutatjuk be.

Happy Birthday, Earth Day! - 50 éves a Föld Napja2020. április 21.

A Föld keletkezésének napját nem ismerhetjük – nagyjából négy és fél milliárd évvel ezelőtt „születhetett meg”. Azonban kijelölhetünk egy napot az ünneplésére – ez történt a Föld Napja esetében is. Az idén, 2020. április 22-én ünnepeljük ötvenedik alkalommal ezt a napot szerte a világon.

Kisfilm az Állatkert parkjáról és növényeiről2020. április 20.

Bár intézményünket mindenki úgy ismeri, „az” Állatkert, mi nemcsak állat-, hanem növénykert is vagyunk, valójában többféle növénnyel, mint állattal. Parkunk és botanikai gyűjteményünk néhány érdekességét főkertészünk most kisfilmen mutatja be.

Hada lett a tapírgyerek neve2020. április 16.

És mostantól a tapírok kifutójáról webkamerás képet is közvetítünk, így élőben be tudjuk mutatni a tapírcsaládot, amikor épp kiengedik őket a gondozók. Az időjárástól függően általában a délután 1 és 5 közötti időszakban szoktak kint lenni.

Kisfilmen mutatkozik be a tapírgyerek2020. április 9.

Épp ma hét hetes Állatkertünk legifjabb tapírja. A kislánynak bizonyult jövevény szépen gyarapszik, és az anyatej mellett már szilárd táplálékot is fogyaszt. Állatkertünk a közönség segítségét kéri a megfelelő név kiválasztásában.

Újabb kisfilm az állatkerti állatorvosok munkájáról2020. április 6.

Újabb kisfilmmel folytatódik az állatkerti állatorvosok munkáját bemutató sorozat. A legújabb epizódban a nézők ismét dr. Sós Endrével tarthatnak, ezúttal a Sünispotályba, a mentett állatok bemutató mentőközpontjába.