Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Másfél mázsa mobiltelefon a gorillák védelméért2019. december 16.

Sikeres volt a Mikulás hétvégi akciónk: csaknem négyezer darab használaton kívüli mobiltelefont hoztak be látogatóink újrahasznosítás céljából. Feldolgozásuk mellett legalább ilyen fontos a figyelemfelhívás is.

Mi legyen a lajhárbébi neve?2019. december 12.

Közönségünk segítségét kérjük annak eldöntésére, hogy mi legyen a december 2-án született adventi lajhárbébi neve. Három előzsűrizett névre lehet szavazni. A voksolás eredményét még karácsony előtt közzétessztük.

Tegye a fa alá az Állatkertet!2019. december 11.

Állatkerti ajándékutalvány, kedvenc állatok jelképes örökbefogadása, valamint az állatkerti ajándékbolt választéka az ország legváltozatosabb plüssállat kínálatával… És ezzel még nem is mondtuk el minden karácsonyi ajándékötletünket!

Adventi lajhárbébi a Pálmaházban2019. december 7.

Legifjabb lajhárunk december 2-án, hétfőn jött a világra. Az apróságot a Pálmaházban láthatja a nagyközönség, ám most még kell egy kis szerencse a megpillantásához. Délelőtt 10 óra körül a legjobbak az esélyek, a lajhárok akkortájt kapnak enni.

Ajándékot hozott a Mikulás a gorilláknak2019. december 6.

Az állatkerti Mikulás 6-án reggel először a gorilláknak kedveskedett finomságokkal. De december 8-ig, azaz vasárnapig a Nagyközönség is találkozhat vele a Mikulás-lakban. Ugyancsak vasárnapig tart kedvezményes akciónk is.

Havas csodavilág2019. december 4.

Havazáskor is érdemes Állatkertbe jönni, hiszen Állatkertünk parkja havas csodavilággá változik! A táj szépsége mellett sok állatunk is pompás látványt nyújt ebben a közegben, és persze az is érdekes, hogy hogyan reagálnak a kifutójukat borító hóra.

A gorillakölyök mindennapjai2019. november 23.

Legújabb kisfilmünkön látható, hogy Indigo, a 2017 decemberében született gorillakölyök nemcsak a csapat legfiatalabb, de talán a legmozgékonyabb tagja is. Ez persze nem is csoda, hiszen környezete tele van ingerekkel, és persze sok-sok finomsággal.

Családi tortaevés az elefántoknál2019. november 15.

Arun, a kiselefánt nemrég ünnepelte második születésnapját. Legújabb kisfilmünkben a szülinapi torta családi körben való elfogyasztásának pillanatait idézzük fel. Aki lemaradt, bepótolhatja, aki ott volt, újra átélheti az élményt.

Óriásvidra szerelem első látásra2019. november 11.

Nőstény óriásvidránk, a 2014 óta Budapesten élő Cumana a napokban párt kapott Madidi, a Madridi Állatkertből érkezett hím személyében. Amint legújabb kisfilmünkben is látható, a két állat találkozása igazi szerelem első látásra.

Felköszöntöttük Arunt, a kiselefántot2019. november 9.

Pénteken, nem sokkal 12 óra előtt köszöntöttük fel Arunt, a kiselefántot második születésnapja alkalmából. Az ünnepelt természetesen tortát is kapott, amit szüleivel, Angele-lel és Assammal közösen fogyasztott el.