Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Úgy szeretlek, Papa! (VIDEÓ)2015. március 31.

Meghatóan érzelmes pillanatoknak lehetnek szemtanúi a látogatóink az elefántok kifutójánál. Asha és apukája, Assam között lenyűgözően szoros érzelmi kötődés alakult ki. Az elefántcsalád meghitt pillanatairól készült videót itt láthatod.

Még egy zsiráfborjú2015. március 26.

Idén már a második zsiráfellésre került sor Állatkertünkben. Ingrid után ugyanis tegnap Sandra is életet adott egy borjúnak. A kicsit persze most a nem látogatható „szülőszobában” van, de hamarosan a nagyközönségnek is bemutatjuk.

Cumisüvegből eszik a háromhetes gazella2015. március 25.

A mhorr gazella a vadonból már teljesen kipusztult, Állatkertünkben azonban rendszeresen szaporodik. A legutóbbi, március 7-én világra jött gida felneveléséhez emberi segítségre van szükség: a gondozók cumisüvegből etetik az apróságot.

Bárányok és gidák minden mennyiségben2015. március 20.

Az elmúlt két hét során szinte megszámlálhatatlanul sok gida és bárány született a Holnemvolt Parkban látható juhok és kecskék között. Ráadásul a gyermekáldásnak még közel sincs vége: húsvétig további újszülöttekre lehet számítani.

Alpakacsikó született2015. március 19.

A zebrák, a zsiráfok, indiai antilopok és több erszényes után az alpakáknál is eljött a gyermekáldás. Március 2-án ugyanis egy hím alpakacsikó született a Holnemvolt Parkban. A jövevény az Alpaquino nevet kapta gondozóitól.

Fészkelő madarak a Nagy-tó partján2015. március 18.

Kárókatonák és szürke gémek fészkelnek a Nagy-tó partját övező fák ágain. A félig állandó lakosnak számító, de voltaképpen vad vízimadarak a korábbiakban is nagyobb számban költenek, illetve sokuk a kikelt fiókákat neveli.

Assam, a csodacsatár!2015. március 12.

Asha apukája, Assam, a felnőtt elefántbika vásott kölyök módjára játszik a nem szokványos méretű elefántlabdával. Lenyűgöző sportteljesítményét még a gyöngytyúk hölgyek is elismerő rikácsolással díjazzák…

Virágpompa az Állatkertben2015. március 11.

Valóságos virágszőnyeg tarkítja az Állatkertet. A kikeleti hóvirág és téltemető mellett nagy számban virágzik a tavaszi tőzike és a ligeti csillagvirág is, sőt, a különféle krókuszok is szirmot bontottak. Akad virágzó kankalin és tüdőfű is.

Erszényes apróságok2015. március 9.

A koalákon kívül a többi erszényes is érdemes a figyelmünkre, hiszen számos fajnál kölykök fejlődnek az erszényben. A nyugati szürke óriáskenguruknál és a Bennett-kenguruknál is vannak zsebibabák, s a vombatkölyök is szépen cseperedik.

Bemutatkoztak a koalák2015. március 5.

Csütörtök délután került sor a „koala ősbemutatóra”, Állatkertünk új koaláinak ünnepélyes bemutatkozására. Mostantól tehát a közönség is láthatja Vobarát és Nur-Nuru-Bint az állatházak szokásos, mindenkori nyitva tartási ideje szerinti időben.