Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Tíztől fél négyig látható a kiselefánt2017. november 21.

A látogatási idő extra korlátozása nélkül, vagyis az állatházak rendes téli nyitvatartási idejének teljes hosszában látogatható a kiselefánt. Ám továbbra is azt kérjük, mellőzzék a vaku használatát, a hangoskodást és az állatok etetését.

Arun lett a kiselefánt neve2017. november 17.

Az Arun név kapta a legtöbb voksot azon a szavazáson, amelyet kedden indítottunk. Ez lesz tehát a múlt szerdán született kiselefánt neve. A név jelentése is kapcsolódik a kiselefánt születési idejéhez, és egy régebbi elefántunknak is emléket állít.

Elefántos élmények2017. november 16.

Legújabb kisfilmünkben elefántos csapatunk néhány tagja, két állatgondozónk, valamint kertünk természetvédelemi és állategészségügyi igazgatója mesél arról, hogyan született a ma már nyolc napos kiselefánt, és hogyan teltek a jövevény első napjai.

Szavazzon a kiselefánt nevére!2017. november 14.

Mától lehet szavazni a múlt szerdán született kiselefánt nevére. Összesen öt név közül lehet választani. A voksokat péntek délig várjuk, nem sokkal utána pedig az eredményt is kihirdetjük, így a hét végére a legifjabb elefántunknak is lesz neve.

Első kortyok az anyatejből2017. november 11.

Miután a kiselefánt szerdán hajnalban sikeresen megszületett, egész nap azt figyeltük, hogy megtalálja-e az emlőket. A „szülőszobában” elhelyezett kamerák segítségével meg is örökítettük az újszülött első étkezését.

Szombattól látogatható a kiselefánt2017. november 10.

November 11-től, azaz szombattól már a nagyközönség is láthatja a kiselefántot: nem egész nap, csak délelőtt 10-től délután 2-ig lesz látogatható. A közönséget kisebb csoportonként engedjük be az elefántcsarnokba.

Kisfilm a születés csodájáról2017. november 9.

Legújabb kisfilmünkben a szerdán született elefántborjú életének első perceit, óráit mutatjuk be: látható a születés pillanata, az anya „rugdalásnak” tűnő mozdulatai (ami teljesen normális), valamint az újszülött első tétova lépései is.

Kiselefánt született2017. november 8.

Ma hajnalban megszületett Angele várva-várt második borja. Az anyuka és a kiselefánt is jól van, ám most még csak a gondozók és az állatorvosok láthatják. Jelenleg arra várunk, hogy a jövevény megtalálja az emlőket és szopni kezdjen.

Kisfilm az állatkerti halloweenről2017. november 3.

Állatbemutatók, tréningek, érdekes programok és kedvezmények várják a látogatókat az állatkerti halloween kilenc napján. Legújabb kisfilmünkön a keddi nap eseményei és hangulata elevenedik meg.

Tökös környezetgazdagítás2017. november 2.

Miért adunk halloweeni „tökfejeket” az állatoknak? Ez nemcsak a közönségnek szóló móka, hanem tök jó környezetgazdagítás! Mi az a környezetgazdagítás? Íme, érdemes elolvasni!