Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Felköszöntöttük Arunt, a kiselefántot2019. november 9.

Pénteken, nem sokkal 12 óra előtt köszöntöttük fel Arunt, a kiselefántot második születésnapja alkalmából. Az ünnepelt természetesen tortát is kapott, amit szüleivel, Angele-lel és Assammal közösen fogyasztott el.

Pénteken lesz Arun második születésnapja2019. november 5.

Pénteken fél 12-kor tortával köszöntjük fel Arunt, a kiselefántot második születésnapja alkalmából. Azok a látogatók, akik szintén november 8-án születtek, ezen a napon 200 forintos jeggyel kereshetik fel Állatkertünket.

Őszi sünmentés2019. október 24.

Az őszi időszakban az avarégetés éppúgy fenyegeti a vadon élő sünöket, mint az, hogy a nyár végén született fiataloknak nincs elég idejük arra, hogy elérjék a megfelelő kondíciót a téli álom megkezdéséig. Segítsünk nekik együtt!

Párkeresés óriásvidráknak2019. október 18.

A héten többször is írtunk már óriásvidráinkról, de a legfrissebb hír még hátravan: Cumana nevű nőstényünk mellé nemsokára egy Madidi nevezetű hím állat érkezik a Madridi Állatkertből. Ő is benne van a képen látható „kicsi a rakásban”.

Alondra, a tökéletes ragadozó2019. október 17.

Alondra, nőstény óriásvidra pár hónapja még a mi Állatkertünkben majszolgatta a gondozók által előkészített halat, ám egy visszatelepítési program nyomán most már Argentínában, az Iberá Nemzeti Parkban teszi ugyanezt a saját maga fogta zsákmánnyal.

Öt év az óriásvidrákkal2019. október 15.

2014 szeptemberében, azaz valamivel több, mint öt esztendővel ezelőtt fogtunk bele a ritka brazil óriásvidrák tartásába. Ezen a héten több egymást követő írásunkban igyekszünk összefoglalni, mi történt velük az elmúlt fél évtizedben.

Még látogatható a Lepkekert2019. október 11.

Akár most hétvégén is érdemes eljönni hozzánk lepkenézőbe, hiszen a szezonális bemutatóhelyként, késő tavasztól kora őszig működő Lepkekertünk e hónap végéig még nyitva lesz. Most szép idő is ígérkezik, és a Lepkekerten kívül is sok a látnivaló.

Pingvinek fehéren-feketén2019. október 9.

A pingvineket mindenki könnyen felismeri alakjukról, sajátos mozgásukról, és legfőképpen jellegzetes fekete-fehér színezetükről, amely miatt sokan „frakkos madarakként” is emlegetik őket. De miért épp ilyen a színük?

Együttműködés a mentett vadállatokért2019. október 4.

Új bemutató mentőközpont, férőhelyek a mentett állatoknak, úgy gyógyászati és diagnosztikai eszközök, nemzetközi konferencia és tapasztalatcsere – csak néhány példa, mi minden valósult meg a ZOO4NAT program keretében a mentett állatokért.

Kisfilm Flódni utazásáról2019. október 2.

Néhány nappal ezelőtt egy ausztriai állatkertbe utazott Flódni, a tavaly nyáron Állatkertünkben született, ám azóta fel is cseperedett sörényes hangyász. Legújabb kisfilmünkben bemutatjuk az előkészületeket, Flódni új otthonát és jövendőbelijét is.