Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Disznóságok!2019. január 1.

Azért, hogy mindenkinek „malaca legyen”, első újévi cikkünkben az Állatkertünkben látható egzotikus disznófélékről, a cebui disznókról és az ecsetfülű disznóról írunk. Na és persze a mangalica sertéseket sem hagyjuk ki!

Flamingók a Nyíhangárban2018. december 30.

Flamingóink ebben az évben 25 fiókát neveltek fel sikeresen. Így most már olyan sokan vannak, hogy szokásos téli szállásuk helyett a Holnemvolt Vár fedett lovardáját kapták meg telelőhelyként. A nagyközönség is itt láthatja őket.

Új állatunk, a mismi takin2018. december 22.

Állatkertünk egyik legújabb látványossága a nemrégiben érkezett mismi takin. A veszélyeztetett patás őshazája a Himalája keleti vidéke, a mi állatunk viszont egy franciaországi állatkertből érkezett az európai fajmegmentő tenyészprogram keretében.

Kisfilm a Cápasuli benépesítéséről2018. december 19.

Állatkertünk, s ezen belül a májusban megnyílt játszópark, a Holnemvolt Vár legújabb attrakciója a múlt héten megnyílt Cápasuli. Legújabb kisfilmünkben azt mutatjuk meg, hogyan telepítettük be az állatokat az új bemutatóhely medencéibe.

Ünnepi készülődés az Állatkertben2018. december 18.

Mi is készülünk az ünnepekre! A Holnemvolt Vár bejáratával szemben felállítottuk a betlehemet, ajándékötletként pedig ajándékutalványt és karácsonyi örökbefogadást kínálunk. Alapítványunk az Árkádba, a Westendbe és a Városháza parkba is kitelepült.

Közkívánatra itt a Cápasuli!2018. december 13.

Jóllehet Állatkertünkben korábban is voltak cápák, gyakran hallottuk látogatóink részéről azt az igényt, hogy szeretnének „igazi” cápákat látni. Most itt a lehetőség, elkészült ugyanis a Cápasuli! Sőt, a jövőben további cápás fejlesztések is lesznek.

Vad tengerimalacok a Pálmaházban2018. december 12.

A tengerimalac népszerű házi kedvenc. Legalábbis a háziasított változat. Nálunk viszont vad tengerimalacokat is lehet látni. Persze nem a természetük vad, csupán nem érintette őket a domesztikáció folyamata.

Nálunk járt a finn Mikulás2018. december 6.

Állatkertünket is felkereste Joulupukki, a finnországi Mikulás. Óvodásokkal és kisiskolásokkal találkozott, megajándékozta a látogatókat, sőt még Arunt, az egyéves kiselefántot is meglátogatta. Az eseményről kisfilmet is mutatunk.

Éji majom kölyök a Pálmaházban2018. december 6.

A közelmúltban gyermekáldás volt a Pálmaházban lakó éji majmoknál. A kíváncsi apróság nagyrészt anyjába, vagy a család más tagjainak bundájába csimpaszkodva cipelteti magát. A jövevényt kisfilmen is megmutatjuk!

Az igazi finn Mikulás az Állatkertben!2018. december 1.

December 3-án, hétfőn is érdemes kilátogatni az Állatkertbe: híres vendég látogatja meg lakóinkat… Az igazi finn Mikulás, Joulupukki rövid sétát tesz nálunk, és akik szerencsések, akár ajándékot is kaphatnak tőle.