Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Nanducsibék a fűben2016. szeptember 19.

A nemrégiben kelt nanducsibék most még főként a keltető állomáson vannak, de ha szép az idő, a kora délutáni órákra a gondozók kihozzák őket a Dombház melletti elkerített gyepre, ahol az ifjú futómadarak kedvükre csipegetik a zsenge fűszálakat.

Képek a pandakölyökről2016. szeptember 17.

Egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk a kis panda néven is ismert vörös macskamedvéknél született kölyökről, ám akkor még annyira el volt bújva, hogy fotózni sem lehetett. Most képet is mutatunk a bájos jövevényről.

Ki mászik ügyesebben?2016. szeptember 15.

Az orangutánok kifutójának elmaradhatatlan része a sok izgalmas mászóka. Az egyik ilyen alkalmatosság azonban évek óta a kifutón kívül található, hogy a gyerekek is kipróbálhassák magukat a mászás mesterségében.

Hancúrozó szurikáta kölykök2016. szeptember 9.

Az Afrikában őshonos, nálunk rendszeresen szaporodó szurikáták idén négy kölyökkel örvendeztettek meg bennünket. A nyár derekán született apróságok még bőven növésben vannak, de már elég nagyok ahhoz, hogy a közönség jól láthassa őket.

Teknős ügyek2016. szeptember 5.

Több médium is beszámolt arról, hogy a Feneketlen-tó ékszerteknősei az állatkerti Nagy-tóba kerülnek át. Cikkünkből kiderül, hogy miért, és hogy miként működik együtt az Állatkert az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztályával.

Shakira az oroszlánkifutóban2016. augusztus 31.

Talán sokan csodálkoznak azon, mit keres Shakira az oroszlánkifutóban, mi azonban azon csodálkoznánk, ha nem ott lenne. Itt ugyanis nem a kolumbiai énekes-dalszerzőről, hanem egy Shakira nevű, nemrégiben érkezett indiai oroszlánról van szó.

Pandakölyök: ki fotózza le legelőször?2016. augusztus 13.

Gyermekáldás volt a vörös macskamedve néven is ismert kis pandáknál. Auróra és Ambrus nászából június 26-án született egy apróság. A kölyök most egy odúban cseperedik, de hamarosan eljön az ideje, hogy előmerészkedjen. Érdemes tehát nagyon figyelni!

Az Időkapu2016. augusztus 4.

Az Időkapu c. filmmel időutazásra hívunk titeket. A múlt század eleji és a jelenkori képek összeolvasztásával létrejött, különleges hangulatot árasztó fantáziavilág az elmúlt 150 évet elegyíti.

150. születésnap2016. augusztus 4.

Nemrégiben kamerát ragadtunk és megkérdeztük látogatóinkat a 150. évforduló alkalmából…

Fióka a sörényes galamboknál2016. július 22.

A koronásdarvak, a cebui diszók, a kenguruk, a tigrispitonok, a gyűrűsfarkú makik, az ázsiai vadkutyák, a vombatok, az indiai antilopok és a kínai muntyákszarvasok mellett a Xántus-házban látható sörényes galamboknál is gyermekáldás volt.