Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Bejgli egy igazi kópé!2016. december 6.

A „Hangyász hét” három videója után, íme, egy csodás ajándék videó Mikulásra! A kéthónapos hangyász kölyök önfeledten játszik a mamájával.

Utazó hangyászkölyök2016. december 2.

A „hangyász hét” jegyében a mai napra egy újabb kisfilmmel kedveskedünk a honlap olvasóinak. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan cipelteti magát Bejgli, a sörényes hangyász kölyök, amikor anyja sétára indul a kifutóban.

Így játszik a hangyászkölyök2016. november 30.

Újabb kisfilmmel folytatódik a „hangyász hét”. A mostani képkockákon azt mutatjuk meg, hogyan játszik anyjával Bejgli, a már csaknem két hónapos sörényes hangyász kölyök. Amint látható, teljesen belefeledkezik a hancúrozásba.

A kishangyász nagy pillanatai2016. november 28.

Bejgli, a hangyászkölyök egyre aktívabb, ezzel sok örömet szerez látogatóinknak. Gyertek el, nézzétek meg élőben is a kis kópé játszadozását. Addig is mutatunk róla néhány rövid videófelvételt!

Kisfilm az azonosító chip beültetéséről2016. november 25.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Albert, a nyáron született kis panda kölyök a közelmúltban kapta meg az azonosító chipet, amely az állatoknál a személyi igazolványt helyettesíti. A beavatkozásról egy kisfilmet is készítettünk.

Denevér népszámlálás2016. november 24.

Nem könnyű dolog több száz össze-vissza cikázó állatkerti denevért megszámolni és még a nemüket is meghatározni. Munkatársaink azonban sikeresen megoldották a feladatot. A Seba-rövidfarkú denevérek kolóniája összesen 343 egyedből áll.

Ásító tigris2016. november 18.

Ha épp ásítás közben lessük meg a nagymacskákat, azt is megfigyelhetjük, hogy milyen a fogazatuk. A hatalmas szemfogak a legfeltűnőbbek, de ha jobban megnézzük, kiderül, hogy több metszőfoguk van, mint az embernek.

Kézbe vett pandakölyök2016. november 14.

Egy olyan aranyos állatot, mint a kis panda kölyök, nagyon sokan szeretnének megsimogatni. Ő azonban nem nagyon veszi jó néven az ilyesmit, ezért a mi munkatársaink is csak egy rövid beavatkozás erejéig vették kézbe.

Foltos szerelmespár2016. november 4.

Cezi és Nadir, a két perzsa leopárd alkotja Állatkertünk egyik legrégebbi szerelmespárját. 2003 augusztusa óta, vagyis több mint tizenhárom esztendeje vannak együtt, s azóta négy alomból összesen hét kölyköt neveltek fel.

Tökös kisfilm2016. november 2.

Most mozgóképen is megmutatjuk, milyen célból szoktunk tököt faragni az Állatkertben, ahol az őszi szünet jegyében vasárnapig számos programmal, valamint a 14 éven aluli gyermekek számára díjmentes belépéssel várjuk a családokat.