Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:30 Sz-V: 9:00-18:00

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Szőrgombócok!2020. február 4.

A manulok, azaz pusztai macskák nem sokkal nagyobbak a házimacskáknál, de a szőrük dúsabb, és olyan ábrázattal tudják szemlélni a világot, hogy azt még Garfield is megirigyelhetné. Két manulunk, Borsó és Bohus az India-ház mellett látható.

Balu végül meglátta az árnyékát2020. február 3.

A nagysikerű Mackófarsang egyik programjaként vasárnap délelőtt megnéztük, meglátja-e az árnyékát Balu, a barna medve. A napos időben jól láthatóan kirajzolódott az állat árnyéka, ami a népi megfigyelések szerint elhúzódó télre utal.

Bekukkantunk a pingvinek költőüregébe2020. január 21.

Kamera segítségével néhány másodpercre beleshetünk a pingvinek költőüregébe, ahol a karácsony előtt kikelt fiókák cseperednek. Még pár hét, és előjönnek, utána már a kifutóban is láthatják majd őket a látogatók.

Minnesotai kismalacok a Holnemvolt Várban2020. január 17.

Már láthatja a nagyközönség a minnesotai törpesertéseknél alig egy hete született aranyos kismalacokat. Pötyi, a már tapasztalt anyának mondható koca féltő szeretettel gondoskodik a hét apróságról.

Kisfilm a mhorr gazella gidákról2020. január 17.

Legújabb kisfilmünkben a nemrég született mhorr gazella gidákat mutatjuk be, akik nemcsak aranyosak, hanem nagyon ritkák is, hiszen ezek a gazellák természetes élőhelyükről kipusztultak, s ma már csak az állatkerteknek köszönhetően léteznek.

Életmentő vombatok2020. január 16.

Az Ausztráliában tomboló tűzvész ökológiai hatásairól szóló hírek főszereplői a napokban a vombatok lettek, mert az általuk ásott üregek más állatoknak is menedéket nyújtanak. De milyen állatok a vombatok? Cikkünkből ez is kiderül.

A vadonban már kihalt ritka gazella szaporodott Állatkertünkben!2020. január 10.

Már láthatja a nagyközönség a novemberben született mhorr gazella gidákat. A Szavannaházban, illetve -kifutóban látható kecses patások állatkerti szaporítása nagyon fontos, mert a vadonban már egy sincs belőlük.

Minden eddiginél több állatot mentettünk!2020. január 8.

Tavaly minden korábbinál több, összesen 2201 emberi segítségre szoruló állat kapott újabb esélyt az Állatkertünkben zajló mentőmunka keretében. A Sünispotályban a nagyközönség is láthatja, hogyan foglalkozunk a mentett állatokkal.

Pingvinfiókák a költőüregben2020. január 7.

A pápaszemes pingvinek kifutójának egyik költőüregében két aranyos pingvinfióka cseperedik. A nagyközönségnek most még csak képen tudjuk őket megmutatni, de hamarosan előmerészkednek majd a rejtekhelyről, és akkor többet lehet majd látni belőlük.

Állatok akcióban2020. január 4.

Az Állatok akcióban című etológiai bemutatónk az 1990-es évek közepe óta egyike a legnépszerűbb programjainak. Idei első kisfilmünk e bemutató kulisszatitkaiba nyújt bepillantást. megmutatva, hogyan készítek fel a gondozók a bemutató szereplőit.