Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Mi legyen a zebracsikó neve?2015. január 13.

Szép időben kora délután már a kifutón is látni lehet a 2015-ös év első kisállataként világra jött zebracsikót, szerdától pedig kora délután az istállóban is meg lehet tekinteni. Az viszont még nem dőlt el véglegesen, hogy mi legyen a neve.

Zebracsikó az év első újszülöttje2015. január 7.

Egy aranyos zebracsikó a 2015-ös év első újszülöttje Állatkertünkben. A csíkos jövevény vasárnapra virradó éjszaka született. Mivel az anyának most teljes nyugalomra van szüksége, a nagyközönség is csak néhány nap múlva láthatja majd őket.

Bongo öt éves2015. január 6.

Tegnap töltötte be ötödik életévét Bongo, Állatkertünk legifjabb gorillája, aki a budapesti születésű gorillák közül sorrendben a negyedikként látta meg a napvilágot 2010-ben. Az elmúlt fél évtizedben sokat nőtt, de a kifejlett mérettől még messze van.

Kölykök és fiókák 2014-ben2014. december 30.

Az idei évben is sok apróság világra jövetelének örülhettünk. Ha csak az emlősöket, a madarakat és a hüllőket nézzük, akkor is csaknem félszáz fajnál volt említésre érdemes szaporulat, az orangutánoktól kezdve egészen a Schlegel-lándzsakígyóig.

Adventi kisállatok2014. december 26.

Az adventi időszakban is születnek kisállatok. December 2-án és 22-én a nyaláknál jött világra egy-egy borjú, december 18-án pedig – a szeptemberi születésű Bulu Mata és a novemberi AnnaHanna után – egy újabb orangután kölyökkel is gyarapodtunk.

Ünnepi nyitva tartás2014. december 19.

Az állatkert az év minden napján, így karácsonykor és szilveszter napján is nyitva tart! Csupán december 24-én és 31-én vonulnak korábban esti nyugalomra a kert lakói...

AnnaHanna lett az orangutan bébi neve!2014. december 18.

Nevet kapott a 2014. november 24-én született szumátrai orangutan bébi, az Állatkert legnépszerűbb lakóinak egyike.

Kukucs, itt a bébi vombat!2014. december 17.

Fotópályázatunkra megérkezett a várva-várt nyertes pályázat: Blanka nevű látogatónk a hétvégén szerencsével járt, és lefotózta, amint a bébi vombat kikukkantott anyja erszényéből.

„Társastánc” a páviánoknál2014. december 15.

A galléros páviánok méltán tartoznak a közönség kedvencei közé, hiszen a csapat tagjait szinte mindig valamilyen érdekes elfoglaltság közben lehet megfigyelni. Legutóbb például – némi túlzással persze – a társastánccal próbálkoztak meg.

Állatkert a karácsonyfa alatt2014. december 10.

A karácsonyfa alá egy darabka állatkert-élmény is elférhet, hiszen kedvenc állatuk jelképes örökbe fogadását is ajándékozhatjuk szeretteinknek. Vagy akár egy éves állatkerti bérletet. De ajándékboltunk is tele van jobbnál jobb ajándékokkal.