Nyitvatartás

H-P:9.00-16.00 Szo-V:9.00-16.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Feltöltési szabályzat

A Budapesti Állatkert a látogatók szórakoztatására, állatkerti élményeik megosztása céljából hozta létre ezt a szolgáltatást. Az oldalon csak azok a fotók és videók jelennek meg, amelyek megfelelnek a feltöltési szabályzatban foglaltaknak, ezért kérjük, feltöltés előtt olvasd el tájékoztatónkat.

Az oldal főszereplői elsősorban a Budapesti Állatkert állatai, növényei. A családi képarchívum tárolására egyéb képfeltöltő oldalak használatát javasoljuk. Az oldalra kerülő tartalmakat moderálással kezeljük. A Budapesti Állatkert fenntartja magának a jogot, hogy az oldalra nem illő (rasszista, politikai, pornográf, trágár vagy egyéb más módon oda nem illő) tartalmat törölje, a feltöltési jogot megvonja a szabályokat megsértő felhasználótól. A feltöltött fotón, illetve videón nem jelenhet meg látogatókra nézve sértő tartalom, bárminemű ilyen jellegű megnyilvánulás.

A feltöltött fotókról-videókról a feltöltő kijelenti, hogy azok az ő alkotásai, tartalmukért kizárólagos felelősséget vállal, azok megjelentetése miatt más személy semminemű szerzői jogi követeléssel nem léphet fel.

A Budapesti Állatkert az oldalra feltöltött tartalmakért semminemű ellenszolgáltatást nem nyújt a feltöltőnek, illetve a felvétel tulajdonosának. A fotókkal kapcsolatos bárminemű jogvitát a feltöltő illetve a felvétel készítői vállalják.

Az oldalra felkerült fotókat, videókat a Budapesti Állatkert saját népszerűsítésére felhasználhatja, ezt a feltöltő tudomásul veszi és beleegyezik.

Az oldalra érkező fotó és videó mennyisége hatalmas, ezért kérjük megértésedet, ha esetleg nem azonnal jelenik meg, amit elküldtél nekünk. A Budapesti Állatkert fenntartja magának a jogot, hogy nem minden beérkezett anyagot jelenít meg honlapján, illetve a honlapra korábban feltöltött anyagok közül bármikor, indoklás nélkül törölhet is. A feltöltött anyagok a Budapesti Állatkert honlapjának összes látogatója számára látható, amely több millió embert jelent. Gondold meg, milyen tartalmakat osztasz meg velük – éppúgy, mint bármely nagy forgalmú közösségi oldalra való feltöltésnél. Köszönjük figyelmedet, jó szórakozást kívánunk!