Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Keresési találatok

Kulcsszó: "Móric" (8 találat)

 • Megszületett Móric féltestvére

  Már nem Móric, az augusztus elején született orangután kisfiú a legifjabb emberszabásúnk. Október 10-én, szombat hajnalban ugyanis világra jött Móric féltestvére is, így néhány hónapon belül már a második orang bébi született meg Állatkertünkben.

 • Kisfilmen Móric, az orangután gyerek

  Nap mint nap megindító pillanatok sokaságának lehetünk tanúi az orangutánoknál, ahol Lia, az anyuka odaadó szeretettel babusgatja az augusztus elején született kis Móricot. Legújabb kisfilmünkkel ezekből a pillanatokból adunk ízelítőt.

 • Móric lett az orangutángyerek neve!

  Fontos bejelentésünk van az orangutánok világnapjára: nevet kapott a kéthetes orangután kisfiú. A szavazásra öt nap alatt több mint tizehatezer voks érkezett, s a legnépszerűbb nevet jegyezzük be a nemzetközi orangután törzskönyvbe.

 • Kistesó és nagytesó

  A már majdnem hatéves Lone gyakran kíváncsiskodik az épp ma húsz napos kisöccse, Móric körül. A nőstény orangutánok a természetben is a kistestvérüket nevelő anyjuktól tanulják meg, hogy hogyan kell gondoskodni az újszülöttekről.

 • Anya hátán a legjobb utazni!

  Guba, a nyolchetes sörényes hangyász kölyök továbbra is nagyon szereti anyukája, Isabela hátára csimpaszkodva cipelteti magát. A szépen gyarapodó gyerkőcnek még arra is gondja van, hogy jellegzetes hangyász minta is „passzoljon”.

 • Állatkerti tanévkezdés

  Szeptember elején az Állatkertben is elkezdődik a tanév. Persze nem az állatok ülnek iskolapadba, hanem az óvodások és iskolások jönnek el hozzánk, hogy személyesen is megtapasztalják az élővilág sokféleségét.

 • Szépen nőnek a flamingófiókák

  Arasznyinál is kisebb pihés fiókákból kitollasodott fiatalokká cseperedtek a nyár első heteiben kelt flamingók. Alakra már majdnem olyanok, mint a kifejlett madarak, de tollazatuk, lábaik és csőrük színe még egészen más, mint a felnőtteké.

 • Itt lehet szavazni az orangután kisfiú nevére

  Kedd éjfélig lehet szavazni a másfél hetes orangután kölyök nevére. Az apróság kisfiúnak bizonyult, és egy kis szerencsével már látni is lehet, bár garantálni ezt még nem tudjuk, olyan szorosan bújik anyukájához.