Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Kedvezmények és szervezési információk

A Fővárosi Állat- és Növénykert, továbbra is a lehető legkedvezményesebb belépést biztosítja az Állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kísérőiknek. Nem csak biológia: mozgás- vagy érzelmi fejlesztés, matematikai gondolkodás, irodalom-, rajzóra, zöld programok, kézművesség vagy módszertani ötletek – mind-mind megvalósíthatóak az Állatkertben! Szívesen segítünk az oktatási foglalkozások, pedagógus tréningek, jeles napi rendezvények, osztálykirándulások programjának összeállításában, akár csoporthoz igazításában is.

Kedvezményes belépési lehetőség oktatási csoportoknak:

A kedvezmények igénybevételéhez töltse le:
Az Intézményi jegy és az Intézményi Bérlet vásárlásához: Töltse le az Intézményi jegy igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak a jegy megvételekor.

Pedagógus regisztrációs lap: A kedvezmény az intézményi jegy vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor kitöltve adja át a pénztárosnak.

A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes!

A oktatási csoportok és kísérőik számára kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk intézményünkbe:

INTÉZMÉNYI JEGY
Ára (10 fő felett): 1000 Ft/fő

• Magyarországi székhelyű óvodás és iskolás csoportok számára váltható kizárólag hétköznap a jegypénztárak nyitvatartási idejében.
• 10 gyerekkel 1 ingyenes kísérő és maximum további 2 kísérő intézményi áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 200 Ft-os belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1000 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az intézményi jegy tanítási napokon és tanítási napokon kívüli hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezésre nincs szükség.

INTÉZMÉNYI BÉRLET
Ára: 70.000,- Ft
• Magyarországi székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben is használható. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat.
• A bérlet a pénztárakban az év minden napján, a pénztárak nyitvatartási idejében váltható.
• Az intézményi bérlet tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• Az intézményi bérlet a vásárlástól számított egy évig érvényes! 
• 10 gyerekkel 1 ingyenes kísérő és maximum további 2 kísérő intézményi áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 200 Ft-os belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1000 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az elveszett bérleteket nem pótoljuk! 

Belépési kedvezmény pedagógusok egyéni látogatásához:
Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 2500,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak.
 

Hogyan tud jelentkezni zoopedagógiai foglalkozásra?

Az oktatási foglalkozásokhoz előzetes időpont-foglalás szükséges, amelyekre legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően tudnak jelentkezni. A tanulmányi kirándulások időszakában ezt érdemes még korábban megtenni.

Bejelentkezni az alábbi e-mail címen tudnak: zooped@zoobudapest.com

Kérjük, az e-mailben adja meg a következő adatokat, hogy minél gördülékenyebben tudjon időpontot foglalni foglalkozásunkra:
• Intézményük neve
• Intézményük pontos címe
• Kísérő tanár neve, e-mail címe és telefonszáma
• A látogatás tervezett időpontja (tanítási napokon 10, 11, 12, 13, 14 órai kezdéssel)
• Választott foglalkozás
• Amennyiben a csoportban van fogyatékkal élő vagy tanulási nehézséggel küzdő gyerek, vagy a csoportnak bármelyin speciális igénye van, azt kérjük jelezze előre
• Valamint ha további kérdései merülnének fel a jelentkezés során, kérjük jelezze

Munkatársaink ezután három munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás miatt.
További információ az időpontfoglalásról a +3620/2975389-es telefonszámon kérhető.

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Hasznos tudnivalók
Választható időpontok: Hétfőtől péntekig 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 óra


Hétvégéken, tanítási szünetekben és az Állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető programok.

Csoportlétszám: Javasoljuk, hogy a csoportok maximális létszáma ne haladja meg a 30 főt, ideális csoportlétszám 20 fő foglalkozásainkon. A maximum létszám fölött felezzük a csoportot, ami ebben az esetben két foglalkozásnak számít.

Érkezés: Kérjük, hogy a foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg. Csoportvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az előre egyeztetett helyszínen. A foglalkozás korábban kezdésére akkor sincs lehetőség, ha a csoport előbb érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Késés: A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pavilonnak (06-1) 273-4900 és a (06-1) 273-4901 telefonszámon. Legfeljebb 15 percet tudunk várni, ezen túl nem tudjuk biztosítani a foglalkozást. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. Rövid kinti séták teljesen nem így sem kerülhetőek el

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a zooped@zoobudapest.com címre!

 
Oktatási foglalkozások árjegyzéke

Zoopedagógiai foglalkozásainkat korcsoportonként, különböző időtartamban és helyszínen, több árkategóriában ajánljuk. 

A foglalkozások ára csoportonként:
45-60 perces  5000 Ft
90 perces        8000 Ft
120 perces     10000Ft
(Lásd részletesen az oktatási foglalkozások árjegyzéke táblázatban!)

Az oktatási csomagok esetében a zoopedagógiai foglalkozáson felül a kézműves foglalkozásrész külön díjazás ellenében vehető igénybe. A Zöldműhely kreatív, ökológiai szemléletű, 60 perces kézműves programjai esetében ez foglalkozásonként 5000Ft/csoport.

A foglalkozások részletes listáját itt találja.

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási foglalkozásainak listája, árakkal. (pdf)

Elérhetőségek

Amennyiben további kérdése van oktatási programunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken tud tájékozódni.

E-mail:
zooped@zoobudapest.com

Honlap:
www.zoobudapest.com

Gyerekoldal:
www.gorillazoona.hu

Ingyenesen letölthető oktatási anyagok:
www.zoobudapest.com/oktatas