Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00  Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Játékos készségfejlesztés és zöldműhely-foglalkozások oktatási csomagban is

Oktatási csomagjainkban egy-egy állatos témájú foglalkozáshoz egy-egy kreatív, készségfejlesztő tevékenységet kapcsoltunk, így 90-120 perces komplex programokat tudunk kínálni Önöknek. A programcsomagok korosztálytól függetlenül választhatók, azonban a feladatok, ismeretek a diákok életkorához, tanulmányaihoz igazodnak. A műhelyfoglalkozások tehát a *-gal jelölt oktatási foglalkozásainkhoz kapcsolhatóak, de önálló programként is igénybe vehetőek.

ÁLLATKERTI ZÖLDMŰHELY ÚJ

A Zöldműhely különböző korosztályos foglalkozásain arra keresünk válaszokat, hogy az ember mindennapi tevékenysége során miként viszonyul a környezetéhez. A természetvédelemmel szorosan összefüggő környezettudatosság, a fenntartható egészséges életmód és az ember cselekvő felelőssége képezi a műhely fő oktatási célkitűzéseit. A témák feldolgozásában szerepet kap a játék, a mese, a rajzos feladatok, az alkotó kézműves tárgykészítés. Ötlettel és kézműveskedéssel új használati tárgyakat, díszeket, kedves ajándékokat alkothatunk.

A Zöldműhely kézműves program díja megegyezik a 60 perces oktatási foglalkozásaink árával, azaz 5000 Ft/csoport.

ÖKO-ART FOGLALKOZÁS – Újrahasználat és újrahasznosítás

Az anyagmegújítást, az újrahasználatot és a körforgásos szemléletet tekintjük az öko-art program és az alkotás alapjának. A kézműves foglalkozás önállóan vagy csomagban, egy zoopedagógiai foglalkozással összekötve vehető igénybe. Kifejezetten ajánljuk a vizek szennyeződésével, a tengeri élővilág sérülékenységével és a plasztikválság tüneteivel foglalkozó oktatási programunk után, ahol a tengeri ökológiával foglalkozó tanórát követően a zöldműhely foglalkozáson újragondoljuk az eldobásra ítélt anyagok (pl., papír, aludobozok, textilek, műanyag palackok) hasznosíthatóságát. Hisszük, hogy az újrafelhasznált anyagból készülő tárgyak alkotásával véleményt nyilváníthatunk, hatást gyakorolhatunk a környezetünkre!

A kézműves programok szervesen illeszthetők a *-gal jelölt oktatási foglalkozásokhoz. Az így kialakított oktatási csomag egy zoopedagógiai foglalkozást és egy ráépülő kézműves programot tartalmaz. Díja a belépőjegyen felül 2 × 5000 Ft, ideje 120 perc.