Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Állatkerti rejtvények 2020. március 25.

A digitális állatkert nem jelenti feltétlenül azt, hogy a monitor előtt kell ülni. A ma elkészült, PDF formátumban letölthető tartalmak között akad rejtvény és rajzos játék, de még kézműves ötlet is. Elő a tollal, ollóval és a színes ceruzákkal!

Amióta a koronavírus járvány miatt be kellett zárnunk a kapukat a nagyközönség előtt, a szokásosnál is több hírt, érdekességet, kisfilmet, igyekszünk közzétenni. És persze olyan tartalmakat is, amelyek éppúgy pótolni igyekeznek az állatkerti tanulmányi látogatásokat és foglalkozásokat, ahogy a digitális munkarend is a tantermi órákat.
A legújabban elkészült anyagokat könnyen kinyomtatható PDF-formátumban tesszük közzé. Akad közülük a növényvilág érdekességeiről szóló oldal, de van rejtvény, rajzos játék, sőt kézműves ötlet is. Ugyanis arra is igyekszünk odafigyelni, hogy olyat is adjunk a gyerekeknek, szülőknek és pedagógusoknak, amihez nem annyira monitor kell, hanem mondjuk toll, papír, olló vagy éppen színes ceruza, s amely olyan elfoglaltságot is kínál, amelybe akár több családtag is bevonható.

Március 25. – Gyümölcsoltó Boldogasszony napja (PDF)
Egy kis növénytan: az Állatkert növénygyűjteményében barangolva (PDF)
Egy kis növénytan: érdekességek a nagyvilágból (PDF)
Készíts virágzó gyümölcsfaágat! (PDF)
Készíts virágzó gyümölcsfaágat! 2. rész (PDF)
Bemutatkozik a Papírsárkány Papírmerítő Műhely (PDF)
Rajzolásra fel! (PDF)
Bűvös négyzet (PDF)