Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00  Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Állatkerti világ: Alkalmazkodás 2020. október 21.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. A korábbi füzetek témai az évszakok és az állatok napirendje és táplálkozása voltak, a mai téma, pedig az alkalmazkodás.

Állatkerti világ című, múlt hónapban indult sorozatunkban hétről hétre közzéteszünk egy-egy újabb letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetet. A füzetek, amelyeket óvodás és iskolás gyerekeknek, illetve ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánunk, az állatkerti világot, így például a kulisszák mögötti szakmai tevékenységet mutatják be játékos formában, sok érdekességgel, játékkal, és persze kézműveskedéssel. A kreatív füzetekben állatkerti élethelyzeteket is felelevenítünk, így a játék részeként a gyerekek (sőt az egész család együtt) állatkerti kifutókat tervezhetnek, gondoskodhatnak az állatok takarmányának beszerzéséről, kialakíthatják a kert nyitvatartási rendjét és még programokat is kieszelhetnek.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első öt füzetet a négy évszaknak - ősz, tél, tavasz, nyár - és az állatok napirendjének és táplálkozásának szenteltük.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (6. füzet) – Alkalmazkodás (PDF)
A 5. füzet megoldásai (PDF)