Nyitvatartás

H-P:9.00-16.00 Szo-V:9.00-16.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Állatkerti világ: Közlekedés, tájékozódás, felelősség 2020. november 4.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben közlekedéssel, tájékozódással és a felelősséggel foglalkozunk. Ez már a sorozat nyolcadik füzete, az előző hét központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása és érzékelése voltak.

Szeptember közepén indítottuk el az Állatkerti világ című sorozatot, amely hetente jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszál mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.

Az előző hét számban az évszakokkal foglalkoztunk: az elsőben az ősszel, a másodikban a téllel, a harmadikban a tavasszal, a negyedikben pedig természetesen a nyárral. A legújabb, nyolcadik füzet témái a közlekedés, tájékozódás és a felelősség.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első hét füzetet a négy évszaknak - ősz, tél, tavasz, nyár - és az állatok napirendjének és táplálkozásánakalkalmazkodásának és érzékelésüknek szenteltük.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (8. füzet) – Közlekedés, tájékozódás, felelősség (PDF)
A 7. füzet megoldásai (PDF)