Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkerti világ: napirend, ritmus és táplálkozás 2020. október 14.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok napirendjével, életük ritmusával, illetve azzal foglalkozunk, hogy mivel táplálkoznak, mivel etetjük őket. Ez már a sorozat ötödik füzete, az előző négy központi témája egy-egy évszak volt.

Szeptember közepén indítottuk el az Állatkerti világ című sorozatot, amely hetente jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszál mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.

Az előző négy számban az évszakokkal foglalkozunk: az elsőben az ősszel, a másodikban a téllel, a harmadikban a tavasszal, a negyedikben pedig természetesen a nyárral. A legújabb, ötödik füzet témái az állatok napirendje, a ritmus szerepe az életükben, és a táplálkozás, ideértve persze azt is, hogy hogyan, mivel etetjük őket itt az Állatkertben.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (5. füzet) – Napirend, táplálkozás, ritmus (PDF)
A 4. füzet megoldásai