Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Állatkerti világ: nyár 2020. október 7.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. Az előző három központi témái az ősz, a tél és a tavasz voltak, a mostani a nyárról szól.

Állatkerti világ című, múlt hónapban indult sorozatunkban hétről hétre közzéteszünk egy-egy újabb letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetet. A füzetek, amelyeket óvodás és iskolás gyerekeknek, illetve ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánunk, az állatkerti világot, így például a kulisszák mögötti szakmai tevékenységet mutatják be játékos formában, sok érdekességgel, játékkal, és persze kézműveskedéssel. A kreatív füzetekben állatkerti élethelyzeteket is felelevenítünk, így a játék részeként a gyerekek (sőt az egész család együtt) állatkerti kifutókat tervezhetnek, gondoskodhatnak az állatok takarmányának beszerzéséről, kialakíthatják a kert nyitvatartási rendjét és még programokat is kieszelhetnek.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első négy füzetet a négy évszaknak szenteljük, amelyek közül az ősz, a tél és a tavasz már megjelent, a mostaniban pedig a nyárral, és a nyárhoz kapcsolódó érdekességekkel foglalkozunk.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (4. füzet) – Évszakok: Nyár (PDF)
A 3. füzet megoldásai (PDF)