Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkerti világ: vadon élő állatok 2020. december 2.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a vadon élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizenkettedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Szeptember közepén indítottuk el az Állatkerti világ című sorozatot, amely hetente jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszák mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.

Az egyes füzetek tartalma minden héten egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első tizenegy füzetet a négy évszaknak, - ősz, tél, tavasz, nyár - az állatok napirendjének és táplálkozásánakalkalmazkodásánakérzékelésüknek és fejlődésüknek, a közlekedésnek,a fásszárú növényeknek és az állatvédelemnek szenteltük.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (12. füzet) – Vadon élő állatok (PDF)
A 11. füzet megoldásai (PDF)