Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Az Állatkerti világ harmadik füzete is letölthető 2020. szeptember 30.

Harmadik részéhez érkezett Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk, amelyet kifejezetten óvodás és iskolás gyerekeknek, illetve ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánunk. A mostani rész központi témája a tavasz.

A két héttel ezelőtt elindított, Állatkerti világ című új sorozatunk hétről hétre megjelenő, letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetekből áll. A füzetek az állatkerti világot, így például a kulisszák mögötti szakmai tevékenységet mutatják be játékos formában, sok izgalmas tudnivalóval, játékkal, és persze kézműveskedéssel. A kreatív füzetekben állatkerti élethelyzeteket is felelevenítünk, így a játék részeként a gyerekek (sőt az egész család együtt) állatkerti kifutókat tervezhetnek, gondoskodhatnak az állatok takarmányának beszerzéséről, kialakíthatják a kert nyitvatartási rendjét és még programokat is kieszelhetnek.

Az egyes füzetek tartalma mindig egy-egy központi témakörhöz kapcsolódik. Az első négy füzetet a négy évszaknak szenteljük, amelyek közül az ősz és a tél már megjelent, mostani legújabb foglalkoztató füzetünk pedig a tavasszal foglalkozik.

Állatkerti világ – ismertető a sorozatról (PDF)
Állatkerti világ (3. füzet) – Évszakok: Tavasz (PDF)
A 2. füzet megoldásai (PDF)