Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Főemlősök oktatási csomag pedagógusoknak 2020. április 24.

A Digitális Állatkert sorozat részeként az állatkerti pedagógiai foglalkozásokat, tanulmányi vezetéseket is szeretnénk megidézni, amennyire lehet pótolni.

Népszerű oktatási témáinkhoz készítettünk letölthető és a digitális iskolai órákon felhasználható segédanyagokat, amelyeket elsősorban a pedagógusoknak szántunk, de a gyerekekkel otthonfoglalkozó szülők is hasznát vehetik. A csomagok a tananyaghoz illeszthető ismereteket, állatainkkal kapcsolatos érdekességeket, a gyerekeknek adható feladatokat, módszertani ötleteket valamint filmek- és forrásanyagok linkjeit tartalmazzák. Az anyagok letölthetők, nyomtathatók, összefűzhetők és a járvány elmúltával az állatkerti iskolai programok, tanulmányi órák során is jól használhatók.
Reméljük, hasznos segédanyagot tudtunk ilyenformán a pedagógusok kezébe adni, segítve ezzel az oktatást, és némileg pótolva a járvány miatt elmaradt személyes állatkerti foglalkozásokat, vezetéseket.

Szeretettel várjuk az osztályokat a járványhelyzet elmúltával! Addig is az észrevételeket és kérdéseket szívesen fogadjuk a zooped@zoobudapest.com címen.

Főemlősök oktatási csomag - Végveszélyben (PDF)

Főemlősök oktatási csomag - Gorillák (PDF)

Főemlősök oktatási csomag - Orangutánok (PDF)

Főemlősök oktatási csomag - Gorillák és orangutánok társas élete (PDF)

Főemlősök oktatási csomag - Csimpánzok (PDF)

Főemlősök oktatási csomag - Feladatok felsősöknek és középiskolásoknak (PDF)

Kökörcsin a patkánykölyök blogja 1. (PDF)