Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-20:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Karácsonyi családi foglalkoztató füzet 2021. december 23.

A karácsony nemcsak az ajándékokról szól, hanem legalább annyira a családdal közösen eltöltött időről is. Ezért arra gondoltunk, bizonyára sokan örülnének egy letölthető és kinyomtatható karácsonyi családi foglalkoztató füzetnek.

Állatkertünkben már jelentős hagyománya van a letölthető és kinyomtatható tartalmaknak, és ezen belül a különféle családi foglalkoztató füzeteknek. A legtöbbet azokban az időkben készítettük és tettük közzé, amikor a koronavírus világjárvány miatt heteken, sőt hónapokon át zárva kellett tartanunk, és kerestük a megoldásokat arra, hogy miképpen tudnánk pótolni látogatóinknak az állatkerti élményeket.

A letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzeteknek azonban nemcsak akkor van jelentőségük, amikor a pandémia otthon maradásra kényszeríti a családokat. Hanem az olyan örömteli időszakokban is, mint a karácsony, amikor végre több idő jut arra, hogy a család együtt legyen és közös programokon vegyen részt. Ezért is gondoltuk úgy, hogy karácsonyra is érdemes lenne egy családi foglalkoztató füzetet készíteni, hiszen a színezés, vagy a fejtörők közös megfejtése is remek családi program lehet.

Karácsonyi családi foglalkoztató füzetünk innen tölthető le.

Persze más családi programot is tudunk javasolni a téli szünetre, éspedig – természetesen – az állatkerti látogatást. Mi ugyanis ebben az időszakban is nyitva vagyunk (habár december 24-én és 31-én a télen szokásosnál egy kicsit rövidebb ideig), ráadásul látnivalóban sincs hiány. Hiszen a hazai állatkertek közül a legtöbb féle állatot nálunk láthatja a nagyközönség.