Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Mackófarsang online: letölthető családi foglalkoztató füzet 2021. január 30.

A Mackófarsanghoz kapcsolódó, letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetünkben medvés érdekességek, rejtvények, játékos feladványok és kreatív kézműveskedésre bátorító ötletek is helyet kaptak, amiket a család akár együtt is kipróbálhat.

Január utolsó, illetve február első napjaiban szoktuk megtartani a Mackófarsangot. Ilyenkor mindenféle medvés családi programok, látványetetések, mézkóstolás, kreatív kézműveskedés és megannyi érdekesség várja az Állatkertünket felkereső nagyközönséget. Idén, mivel az Állatkert a koronavírus világjárvány miatt jelenleg nem fogadhat látogatókat, a hagyományos Mackófarsangot online tartjuk meg, így január 30-tól február 2-ig egymás után tesszük majd közzé honlapunkon és közösségi média felületeinken a medvékhez kapcsolódó különféle tartalmakat.

Elsőként egy letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetet teszünk közzé, sok-sok medvés érdekességgel, rejtvényekkel és játékos feladványokkal, illetve kreatív kézműveskedésre bátorító ötletekkel. A füzetben jelöljük, melyik részt milyen korú gyermekeknek szánjuk, de a móka akkor az igazi, ha abban lehetőleg az egész család részt vesz.

Online Mackófarsang: Családi foglalkoztató füzet (PDF)

Mivel a világjárvány miatt az Állatkert most nem látogatható, különösen fontosnak tartjuk, hogy az állatkerti élményeket az interneten keresztül igyekezzünk eljuttatni a nagyközönséghez. Ezért a szokásosnál is több hírt, kisfilmet és képes beszámolót teszünk közzé, illetve a Digitális Állatkert program keretében olyan tartalmakat is megosztunk, amelyek az állatkerti tanulmányi látogatásokat igyekeznek pótolni, hasonlóan ahhoz, ahogy a digitális munkarend is pótolni igyekszik a tantermi foglalkozásokat.