Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Oktatási csomag: az érzékelés biológiája 2020. november 20.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a hetedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája az érzékelés biológiája.

ZooTanoda sorozatunk október eleji újraindítása óta már a hetedik résszel, a hetedik letölthető és kinyomtatható oktatási csomaggal jelentkezünk. Mostani anyagunk az érzékelés biológiáját mutatja be.
Ezt a részt úgy állítottuk össze, hogy figyelembe vettük az érettségi követelményekben lévő témaköröket és így, mint kiegészítés – összefoglalásként a tavaszi anyagunkkal karöltve segítség az otthon tanulásban. Fontos megjegyeznünk: ez az anyag az érzékelésnek csak egy kis szeletét érinti, hisz olyan nagy és tág ez a téma, hogy nincs lehetőség minden oldalról részletesen végigtárgyalni.

Oktatási segédanyagokból álló sorozatunkat elsősorban pedagógusoknak szánjuk, illetve olyan szülőknek, akik otthon együtt tanulnak gyermekeikkel. Az előző hat részt a talaj élővilágának, állatok kültakarójának, mozgásának, szaporodásának, a természetvédelemnek és a mikroorganizmusoknak szenteltük.

Az érzékelés biológiája – oktatási csomag (PDF)
Az érzékelés biológiája – feladatok (PDF)
Az érzékelés biológiája – megoldások (PDF)