Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Állatkerti világ: vadon élő állatok2020. december 2.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a vadon élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizenkettedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Hulladékcsökkentési Hét: terráriumépítés hulladékból2020. november 28.

Akármilyen hihetetlenül hangzik, bizonyos hulladékokat akár a terráriumépítésben is fel lehet használni, újra lehet hasznosítani! Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódó sorozatunk legújabb részében ezzel a témával foglalkozunk.

Oktatási csomag: káros emberi hatások az ökoszisztémára2020. november 27.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a nyolcadik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája az ökoszisztéma és az erre gyakorolt káros emberi hatások.

Állatkerti világ: természeti értékeink védelme2020. november 25.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a természeti értékeink védelmével, az állatvédelemmel foglalkozunk. Ez már a sorozat tizenegyedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Hulladékcsökkentési Hét: komposztálás a kertben2020. november 24.

A komposztálás kiváló lehetőség a hulladékcsökkentésre, a kertben keletkező zöldhulladék újrahasznosítására! Letölthető és kinyomtatható füzetünkből minden fontosat meg lehet tudni arról, mit és hogyan érdemes komposztálni.

Hulladékcsökkentési Hét: Kreatív hulladékhasznosítás2020. november 20.

A hulladékok egy részét a kreatív kézműveskedésben is fel lehet használni. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét jegyében egy olyan letölthető és kinyomtatható kézműves foglalkoztatót állítottunk össze, amely több ilyen ötletet is tartalmaz.

Oktatási csomag: az érzékelés biológiája2020. november 20.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a hetedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája az érzékelés biológiája.

Állatkerti világ: fák, bokrok és ízeltlábúak2020. november 18.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a fásszárú növényekkel és az ízeltlábúakkal foglalkozunk. Ez már a sorozat tizedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Oktatási csomag: miniatűr állatkert a szolgálatunkban2020. november 13.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a hatodik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája a mikroorganizmusok.

Állatkerti világ: növekedés, fejlődés2020. november 11.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok növekedésével és fejlődésével foglalkozunk. Ez már a sorozat kilencedik füzete, az előző nyolc központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása, érzékelése és a közlekedés voltak.