Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Közösségek Hete: Önkéntesség az Állatkertben2021. május 12.

Állatkertünk is csatlakozott a Közösségek Hete kezdeményezéshez, amely május 10-től 16-ig tart. A hét folyamán több tartalmat is közzéteszünk majd az Állatkerthez kapcsolódó közösségi értékekről. Most épp az állatkerti önkéntes munkáról.

Közösségek Hete: Helytörténeti séta az Állatkertben2021. május 10.

Állatkertünk is csatlakozott a Közösségek Hete kezdeményezéshez, amely május 10-től 16-ig tart. A hét folyamán több tartalmat is közzéteszünk majd az Állatkerthez kapcsolódó közösségi értékekről. Mindjárt egy érdekes helytörténeti sétával kezdjük.

Szombati zöldségek: Fenntartható fejlődés2021. május 8.

Az EU Zöld Héthez kapcsolódó sorozat részeként minden szombaton egy-egy fontos környezetvédelmi kérdéssel foglalkozunk. Ezen a szombaton például a fenntartható fejlődéssel. Elmeséljük, mi mindent tesz az Állatkert a fenntarthatóságért.

Minden, ami fóka – új családi foglalkoztató füzet2021. április 21.

Digitális Állatkert programunk részeként tovább folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a fókákról szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladatok, kézműveskedés.

Minden, ami pingvin – új családi foglalkoztató füzet2021. április 7.

Digitális Állatkert programunk részeként folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a pingvinekről szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladványok, kézműveskedés.

Minden, ami vidra – új családi foglalkoztató füzet2021. március 24.

Digitális Állatkert programunk részeként folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a vidrákról szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladványok, kézműveskedés.

Mackófarsang online: Balu kalandjai2021. február 3.

A szombaton kezdődött online Mackófarsang méltó lezárásaként ezúttal Balu, a barnamedve kalandjaiba kínálunk bepillantást legújabb kisfilmünk segítségével: almaszedés a medencéből egyensúlyozási gyakorlattal egybekötve.

Minden, ami medve!2021. február 2.

Az online Mackófarsang részeként ezúttal három letölthető és kinyomtatható füzetet is közzéteszünk, sok-sok érdekességgel a különféle medvefajokról, a névrokonokról, és arról, hogy a medvék milyen kulturális lenyomatot hagytak civilizációnkon.

Mackófarsang online: Taiko már első csobbanásával híressé vált2021. február 1.

Ősszel érkezett új jegesmedvénkről, Taikóról november 13-án adtunk hírt először, megosztva egy képet a termetes állat első budapesti csobbanásáról, amit aztán sok médium átvett. A Mackófarsang alkalmából most külön kisfilmben mesélünk róla.

Mackófarsang online: 155 év medvéi2021. január 31.

Az online Mackófarsang részeként ezúttal az elmúlt 155 évben Állatkertünkben élt medvéknek szenteltünk egy letölthető és kinyomtatható füzetet. Mesélünk Kristófról, Deák Ferenc kedvencéről, vagy Nóráról, aki nápolyiért útba ejtette az édességárust.