Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Digitális Állatkert

Oktatási csomag: populációk és változásuk2020. december 18.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a tizenkettedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája populációk és változásuk: a természetben és az állatkertekben.

Állatkerti világ: állatkerti állatok2020. december 16.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben az állatkertben élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizennegyedik és egyben az évben az utolsó is, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Oktatási csomag: társas élet és tanulás az állatvilágban2020. december 11.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a tizenegyedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzeteink témája a társas élet és tanulás az állatvilágban.

Állatkerti világ: ház körül élő állatok2020. december 9.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a ház körül élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizenharmadik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Oktatási csomag: lenn a vízben, fenn az égen!2020. december 4.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a kilencedik és tizedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzeteink témái a madarak és a halak.

Állatkerti világ: vadon élő állatok2020. december 2.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a vadon élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizenkettedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Hulladékcsökkentési Hét: terráriumépítés hulladékból2020. november 28.

Akármilyen hihetetlenül hangzik, bizonyos hulladékokat akár a terráriumépítésben is fel lehet használni, újra lehet hasznosítani! Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódó sorozatunk legújabb részében ezzel a témával foglalkozunk.

Oktatási csomag: káros emberi hatások az ökoszisztémára2020. november 27.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a nyolcadik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája az ökoszisztéma és az erre gyakorolt káros emberi hatások.

Állatkerti világ: természeti értékeink védelme2020. november 25.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a természeti értékeink védelmével, az állatvédelemmel foglalkozunk. Ez már a sorozat tizenegyedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Hulladékcsökkentési Hét: komposztálás a kertben2020. november 24.

A komposztálás kiváló lehetőség a hulladékcsökkentésre, a kertben keletkező zöldhulladék újrahasznosítására! Letölthető és kinyomtatható füzetünkből minden fontosat meg lehet tudni arról, mit és hogyan érdemes komposztálni.