Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Folytatódik új sorozatunk, az Állatkerti világ2020. szeptember 23.

Múlt héten indítottuk el Állatkerti világ címmel új családi foglalkoztató füzetsorozatunkat, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Honlapunkról már a második rész is letölthető PDF formátumban.

Új sorozatunk: kreatív családi foglalkoztató füzetek2020. szeptember 16.

Állatkerti világ – ez a címe most induló családi foglalkoztató füzetsorozatunknak, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Az egyes füzetek hetente jelennek majd meg, az első rész az ősszel foglalkozik.

Készíts saját Állatkertet: Zöld sziget2020. augusztus 12.

Sorozatunk tizenegyedik, egyben utolsó részében az Állatkert növényeit és a japánkerti tó halait mutatjuk be, persze most is sok-sok kreatív ötlettel, otthon elkészíthető figurákkal, színezős memóriakártyával és fajtáblákkal kiegészítve.

Készíts saját Állatkertet: Elefántház2020. augusztus 5.

Ez már a tízedik része a nyár elején elindított, alkotókedvű állatbarátoknak szánt sorozatunknak, amelyből ezúttal az elefántokat lehet megismerni. Sőt, aki szeretné, az elefántcsaládot ábrázoló ujjbábokat is készíthet.

Készíts saját Állatkertet: Szavanna zóna2020. július 29.

A zsiráfok és az orrszarvúak is nagy népszerűségnek örvendenek Állatkertünkben, a mhorr gazella pedig azért érdemes a figyelmünkre, mert ők a kert legritkább állatai. Így a „Készíts saját Állatkertet” sorozatból sem maradhatnak ki.

Készíts saját Állatkertet: Nagyszikla2020. július 22.

Az állatkerti Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyben sokféle állattal találkozhatnak látogatóink. Néhányuk figuráját most otthon is elkészítheti, akinek van kedve egy kis alkotáshoz. De van keresztrejtvény, színező és memóriakártya is.

Készíts saját Állatkertet: Mérgesház2020. július 15.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk hetedik részében egyik különleges bemutatóhelyünk, a Mérgesház lakóit ismerhetik meg az alkotó kedvű állatbarátok. Érdekességek, kézműves ötletek, színező és rejtvény is van a letölthető tartalmak között.

Készíts saját Állatkertet: Ragadozók2020. július 7.

Az India-háztól a medvebarlangokig terjedő zóna néhány érdekes ragadozóját ismerhetitek meg az alkotó kedvű állatbarátok kreatív kézműveskedésre csábító sorozatunk hatodik részéből. Papírfigurák, színező, memóriakártya és rejtvény.

Készíts saját Állatkertet: Majomvilág2020. június 30.

Ötödik részéhez érkezett kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk, amelyben ezúttal a majmoknak és a makiknak szentelünk kiemelt figyelmet. Érdekességek, ujjbáb készítés, színező, memóriakártya és rejtvény az alkotó kedvű éllatbarátoknak.

Készíts saját Állatkertet: Ausztrál zóna2020. június 24.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk negyedik részében az állatkerti Ausztrál zóna néhány jellegzetes állatával, a kengurukkal, a kazuárokkal és a koronás galambokkal ismerkedhetnek meg az alkotó kedvű állatbarátok.