Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Oktatási csomag az állatok szaporodásáról2020. november 6.

Hogyan szaporodnak a rovarok, a madarak vagy az emlősök? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban a szaporodás témakörét járjuk körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.

Állatkerti világ: Közlekedés, tájékozódás, felelősség2020. november 4.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben közlekedéssel, tájékozódással és a felelősséggel foglalkozunk. Ez már a sorozat nyolcadik füzete, az előző hét központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása és érzékelése voltak.

Oktatási csomag a természetvédelemről és az Állatkertek szerepéről2020. október 31.

Mit kell tudni a természetvédelemről és mi a modern Állatkertek szerepe a fajmegőrzésben? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban ezeket a témákat járja körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.

Állatkerti világ: Érzékelés, érzékszervek2020. október 28.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok érzékelésével, érzékszerveikkel foglalkozunk. Ez már a sorozat hetedik füzete, az előző hat központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása és alkalmazkodása voltak.

Állatkerti világ: Alkalmazkodás2020. október 21.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. A korábbi füzetek témai az évszakok és az állatok napirendje és táplálkozása voltak, a mai téma, pedig az alkalmazkodás.

Oktatási csomag az állatok mozgásáról2020. október 16.

Hogyan mozognak, kúsznak, csúsznak és másznak, jönnek és mennek, úsznak és repülnek az állatok? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban az állatok mozgásának témakörét járjuk körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.

Állatkerti világ: napirend, ritmus és táplálkozás2020. október 14.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok napirendjével, életük ritmusával, illetve azzal foglalkozunk, hogy mivel táplálkoznak, mivel etetjük őket. Ez már a sorozat ötödik füzete, az előző négy központi témája egy-egy évszak volt.

Oktatási csomag az állatok kültakarójáról2020. október 9.

Tollas, szőrös, pikkelyes? Netán kitinvázzal fedett? Sorozatunk legfrissebb oktatási csomagjában az állatok kültakarójával foglalkozunk. Kiderül például, hogy mi az az evezőtoll, hogy miből van az orrszarv, és hogy miként jön létre a csigaház.

Állatkerti világ: nyár2020. október 7.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. Az előző három központi témái az ősz, a tél és a tavasz voltak, a mostani a nyárról szól.

Talpalatnyi élet – oktatási csomag a talaj élővilágáról2020. október 2.

A talajról, annak élővilágáról, illetve a talajpusztulás okozta problémákkal foglalkozik legújabb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunk, amelyet részben a pedagógusoknak, részben a gyermekeikkel otthon együtt tanuló szülőknek szánunk.