Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Oktatási csomag az állatok kültakarójáról2020. október 9.

Tollas, szőrös, pikkelyes? Netán kitinvázzal fedett? Sorozatunk legfrissebb oktatási csomagjában az állatok kültakarójával foglalkozunk. Kiderül például, hogy mi az az evezőtoll, hogy miből van az orrszarv, és hogy miként jön létre a csigaház.

Állatkerti világ: nyár2020. október 7.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. Az előző három központi témái az ősz, a tél és a tavasz voltak, a mostani a nyárról szól.

Talpalatnyi élet – oktatási csomag a talaj élővilágáról2020. október 2.

A talajról, annak élővilágáról, illetve a talajpusztulás okozta problémákkal foglalkozik legújabb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunk, amelyet részben a pedagógusoknak, részben a gyermekeikkel otthon együtt tanuló szülőknek szánunk.

Az Állatkerti világ harmadik füzete is letölthető2020. szeptember 30.

Harmadik részéhez érkezett Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk, amelyet kifejezetten óvodás és iskolás gyerekeknek, illetve ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánunk. A mostani rész központi témája a tavasz.

Folytatódik új sorozatunk, az Állatkerti világ2020. szeptember 23.

Múlt héten indítottuk el Állatkerti világ címmel új családi foglalkoztató füzetsorozatunkat, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Honlapunkról már a második rész is letölthető PDF formátumban.

Új sorozatunk: kreatív családi foglalkoztató füzetek2020. szeptember 16.

Állatkerti világ – ez a címe most induló családi foglalkoztató füzetsorozatunknak, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Az egyes füzetek hetente jelennek majd meg, az első rész az ősszel foglalkozik.

Készíts saját Állatkertet: Zöld sziget2020. augusztus 12.

Sorozatunk tizenegyedik, egyben utolsó részében az Állatkert növényeit és a japánkerti tó halait mutatjuk be, persze most is sok-sok kreatív ötlettel, otthon elkészíthető figurákkal, színezős memóriakártyával és fajtáblákkal kiegészítve.

Készíts saját Állatkertet: Elefántház2020. augusztus 5.

Ez már a tízedik része a nyár elején elindított, alkotókedvű állatbarátoknak szánt sorozatunknak, amelyből ezúttal az elefántokat lehet megismerni. Sőt, aki szeretné, az elefántcsaládot ábrázoló ujjbábokat is készíthet.

Készíts saját Állatkertet: Szavanna zóna2020. július 29.

A zsiráfok és az orrszarvúak is nagy népszerűségnek örvendenek Állatkertünkben, a mhorr gazella pedig azért érdemes a figyelmünkre, mert ők a kert legritkább állatai. Így a „Készíts saját Állatkertet” sorozatból sem maradhatnak ki.

Készíts saját Állatkertet: Nagyszikla2020. július 22.

Az állatkerti Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyben sokféle állattal találkozhatnak látogatóink. Néhányuk figuráját most otthon is elkészítheti, akinek van kedve egy kis alkotáshoz. De van keresztrejtvény, színező és memóriakártya is.