Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Állatkerti világ: Alkalmazkodás2020. október 21.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. A korábbi füzetek témai az évszakok és az állatok napirendje és táplálkozása voltak, a mai téma, pedig az alkalmazkodás.

Oktatási csomag az állatok mozgásáról2020. október 16.

Hogyan mozognak, kúsznak, csúsznak és másznak, jönnek és mennek, úsznak és repülnek az állatok? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban az állatok mozgásának témakörét járjuk körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.

Állatkerti világ: napirend, ritmus és táplálkozás2020. október 14.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok napirendjével, életük ritmusával, illetve azzal foglalkozunk, hogy mivel táplálkoznak, mivel etetjük őket. Ez már a sorozat ötödik füzete, az előző négy központi témája egy-egy évszak volt.

Oktatási csomag az állatok kültakarójáról2020. október 9.

Tollas, szőrös, pikkelyes? Netán kitinvázzal fedett? Sorozatunk legfrissebb oktatási csomagjában az állatok kültakarójával foglalkozunk. Kiderül például, hogy mi az az evezőtoll, hogy miből van az orrszarv, és hogy miként jön létre a csigaház.

Állatkerti világ: nyár2020. október 7.

Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk minden héten egy újabb letölthető és kinyomtatható füzettel bővül. Az előző három központi témái az ősz, a tél és a tavasz voltak, a mostani a nyárról szól.

Talpalatnyi élet – oktatási csomag a talaj élővilágáról2020. október 2.

A talajról, annak élővilágáról, illetve a talajpusztulás okozta problémákkal foglalkozik legújabb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunk, amelyet részben a pedagógusoknak, részben a gyermekeikkel otthon együtt tanuló szülőknek szánunk.

Az Állatkerti világ harmadik füzete is letölthető2020. szeptember 30.

Harmadik részéhez érkezett Állatkerti világ című kreatív családi foglalkoztató füzetsorozatunk, amelyet kifejezetten óvodás és iskolás gyerekeknek, illetve ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánunk. A mostani rész központi témája a tavasz.

Folytatódik új sorozatunk, az Állatkerti világ2020. szeptember 23.

Múlt héten indítottuk el Állatkerti világ címmel új családi foglalkoztató füzetsorozatunkat, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Honlapunkról már a második rész is letölthető PDF formátumban.

Új sorozatunk: kreatív családi foglalkoztató füzetek2020. szeptember 16.

Állatkerti világ – ez a címe most induló családi foglalkoztató füzetsorozatunknak, amelyet az óvodás, illetve az általános iskolás korosztálynak szánunk. Az egyes füzetek hetente jelennek majd meg, az első rész az ősszel foglalkozik.

Készíts saját Állatkertet: Zöld sziget2020. augusztus 12.

Sorozatunk tizenegyedik, egyben utolsó részében az Állatkert növényeit és a japánkerti tó halait mutatjuk be, persze most is sok-sok kreatív ötlettel, otthon elkészíthető figurákkal, színezős memóriakártyával és fajtáblákkal kiegészítve.