Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Készíts saját Állatkertet: Mérgesház2020. július 15.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk hetedik részében egyik különleges bemutatóhelyünk, a Mérgesház lakóit ismerhetik meg az alkotó kedvű állatbarátok. Érdekességek, kézműves ötletek, színező és rejtvény is van a letölthető tartalmak között.

Készíts saját Állatkertet: Ragadozók2020. július 7.

Az India-háztól a medvebarlangokig terjedő zóna néhány érdekes ragadozóját ismerhetitek meg az alkotó kedvű állatbarátok kreatív kézműveskedésre csábító sorozatunk hatodik részéből. Papírfigurák, színező, memóriakártya és rejtvény.

Készíts saját Állatkertet: Majomvilág2020. június 30.

Ötödik részéhez érkezett kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk, amelyben ezúttal a majmoknak és a makiknak szentelünk kiemelt figyelmet. Érdekességek, ujjbáb készítés, színező, memóriakártya és rejtvény az alkotó kedvű éllatbarátoknak.

Készíts saját Állatkertet: Ausztrál zóna2020. június 24.

Kreatív kézműveskedésre bátorító sorozatunk negyedik részében az állatkerti Ausztrál zóna néhány jellegzetes állatával, a kengurukkal, a kazuárokkal és a koronás galambokkal ismerkedhetnek meg az alkotó kedvű állatbarátok.

Készíts saját Állatkertet: America Tropicana2020. június 18.

Nemrégiben indult új sorozatunk abban segít, hogy egy kis kreatív kézműveskedéssel ki-ki elkészíthesse saját állatkertjét, és közben meg is ismerje az állatokat. Ezúttal az America Tropicanat, a Pálmaháztól a Sasröpdéig.

Oktatási csomag az állatok táplálkozásáról2020. június 12.

Mit és hogyan esznek az állatok? Ezt a témakört járja körül legújabb oktatási csomagunk, amely immár a nyolcadik a ZooTanoda sorozatban. A letölthető és kinyomtatható oktatási segédanyagot elsősorban tanároknak szánjuk.

Készíts saját Állatkertet: a Nagytó lakói2020. június 11.

Nemrégiben indult új sorozatunk abban segít, hogy egy kis kreatív kézműveskedéssel ki-ki elkészíthesse saját állatkertjét, és közben meg is ismerje az állatokat. Ezúttal a Nagytó lakóit, a pelikánokat, a kormoránokat és a vadkacsákat.

Tengerek, mint élőhelyek és védelmük2020. június 8.

Hetedik oktatási csomagunk a tengerrel, mint élőhellyel foglalkozik. Bemutatjuk állatkertünk legnagyobb sósvízi akváriumának, a Cápasulinak a lakóit és ismertetjük azokat a környezetromboló tendenciákat, amik ezeknek az állatoknak a létét fenyegetik.

Készíts saját Állatkertet!2020. június 5.

Egy kis kreatív kézműveskedéssel otthonra is lehet saját állatkertet varázsolni. Új sorozatunk első része a Kisszikla lakóit mutatja be érdekességekkel, kézműves foglalkoztatóval, rejtvénnyel és memóriakártyaként is használható állatos színezővel.

Oktatási csomag az állati szuperérzékekről2020. május 29.

Hogyan látnak, hallanak, érzékelnek az állatok, és milyen állati „szuperérzékek” léteznek? Legújabb oktatási csomagunkban ezt a témakört járjuk körül. A letölthető és kinyomtatható tartalmaknak a pedagógusok mellett a szülők is hasznát vehetik.