Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Tengerek, mint élőhelyek és védelmük2020. június 8.

Hetedik oktatási csomagunk a tengerrel, mint élőhellyel foglalkozik. Bemutatjuk állatkertünk legnagyobb sósvízi akváriumának, a Cápasulinak a lakóit és ismertetjük azokat a környezetromboló tendenciákat, amik ezeknek az állatoknak a létét fenyegetik.

Készíts saját Állatkertet!2020. június 5.

Egy kis kreatív kézműveskedéssel otthonra is lehet saját állatkertet varázsolni. Új sorozatunk első része a Kisszikla lakóit mutatja be érdekességekkel, kézműves foglalkoztatóval, rejtvénnyel és memóriakártyaként is használható állatos színezővel.

Oktatási csomag az állati szuperérzékekről2020. május 29.

Hogyan látnak, hallanak, érzékelnek az állatok, és milyen állati „szuperérzékek” léteznek? Legújabb oktatási csomagunkban ezt a témakört járjuk körül. A letölthető és kinyomtatható tartalmaknak a pedagógusok mellett a szülők is hasznát vehetik.

Érdekeségek pünkösdre és gyermeknapra2020. május 27.

Digitális Állatkert sorozatunkban ezúttal a pünkösdhöz és a gyermeknaphoz kapcsolódó érdekességekkel készültünk. A letölthető és kinyomtatható tartalmakat, nemcsak pedagógusoknak szánjuk, hanem a szülőknek, sőt közvetlenül a gyerekeknek is.

Oktatási csomag a vadállatmentésről2020. május 22.

Korábbi oktatási csomagjaink témái az emberszabásúak, az ökotudatos praktikák, a mikroszkopikus élőlények és a háziállatok, társállatok voltak. Letölthető és kinyomtatható segédanyagainknak pedagógusok és szülők is hasznát vehetik.

A Magyar Természet Napja2020. május 20.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében, kapcsolódva a május 22-i Magyar Természet Napjával kapcsolatos érdekességekkel, letölthető és kinyomtatható anyagokkal készültünk.

Velünk élő állatok oktatási csomag2020. május 15.

Legújabb oktatási csomagunk témakörei a háziállatok, társállatok, illetve a felelős állattartás. A kinyomtatható és letölthető anyagokat elsősorban pedagógusoknak szánjuk segédanyagként, de a gyermekkel otthon foglalkozó szülők is hasznát vehetik.

Érdekességek fákról és madarakról2020. május 13.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében, kapcsolódva a madarak és fák napjához, de az épp most zajló Közösségek Hetéhez is, a madarakkal és a fákkal kapcsolatos érdekességekkel, letölthető és kinyomtatható anyagokkal készültünk.

Állatkert egy vízcseppben oktatási csomag2020. május 8.

Harmadik oktatási csomagunk a felfedező kedvű természetbúvároknak szól, és azoknak, akiknél lapul egy mikroszkóp a szekrény mélyén, de még nem volt alkalom rá, hogy kipróbálják.

Érdekességek a nemzetközi medvenapra2020. május 6.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a nemzetközi medvenap alkalmából – ezúttal a medvékkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.