Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Digitális Állatkert

Állatkerti Zöldműhely pedagógusoknak2020. április 30.

Második digitális oktatási csomagunk az állatkerti Zöldműhely ökotudatos praktikáiból ad válogatást.

Érdekességek a méhek napjára2020. április 29.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a csütörtökre eső méhek napja alkalmából – ezúttal a méhekkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Főemlősök oktatási csomag pedagógusoknak2020. április 24.

A Digitális Állatkert sorozat részeként az állatkerti pedagógiai foglalkozásokat, tanulmányi vezetéseket is szeretnénk megidézni, amennyire lehet pótolni.

Sárkányos érdekességek Szent György napjára2020. április 22.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a közelgő Szent György-nap alkalmából – ezúttal letölthető és kinyomtatható sárkányos érdekességekkel, mesével, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Múltbeli zárva tartások2020. április 17.

Már több mint egy hónapja zárva vannak a kapuk a koronavírus járvány miatt. Arra, hogy ilyen hosszú ideig nem fogadunk látogatókat, csak egy-két alkalommal volt példa az Állatkert másfél évszázados története során.

Érdekességek a műemlékek világnapjára2020. április 15.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében a közelgő műemlékvédelmi világnaphoz kapcsolódó, letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk. Aki szeretne, mini körhintát is készíthet.

Csokonai és az állatok2020. április 9.

A magyar költészet napja alkalmából felelevenítjük Csokonai Dorottya című művének sorait, amelyben Vénusz a szerelem hatalmát mutatja be a természetből vett példákkal. Csokonai itt a költészetet az ismeretterjesztéssel is összekapcsolta.

Letölthető húsvéti érdekességek2020. április 8.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében a húsvéttal kapcsolatos, letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, kézműves ötletekkel, rejtvényekkel, sőt kenyérlángos recepttel kedveskedünk a gyerekeknek, szülőknek és pedagógusoknak.

Hét kontinens állatvilága2020. április 2.

Az állatvilág a földkerekség minden pontján jelen van: földön, vízben és levegőben, a forró sivatagoktól a fagyos sarkvidékekig. Élnek állatok a magashegységek ormai közt, de megtaláljuk őket a legmélyebb óceáni árkokban is.

Letölthető érdekességek a meseírás napjára2020. április 1.

A gyermekeknek, pedagógusoknak, szülőknek szánt letölthető anyagok sorát, amelyekkel az állatkerti tanulmányi sétákat és foglalkozásokat igyekszünk pótolni, ezúttal a meseírás napjához kapcsolódó érdekességekkel folytatjuk.