Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Gyermeklabor

Örömmel értesítjük a kedves szülőket, tanárokat, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykertben megnyílt az első olyan Gyermeklabor, ahol a gyermekek játékos tudományos vizsgálatokban vehetnek részt.

A részvétel teljesen ingyenes, önkéntes és csak néhány percet igényel, de cserébe a gyermekek játékos ismeretszerzésben, valamint kis ajándékokban részesülnek.

Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel!

Ha kérdése van a programmal kapcsolatban, a zoolab@ceu.hu címen vagy a 06/30 258 6657 telefonszámon szívesen adunk további információt.

Miért érdemes részt venni?

A Gyermeklaborban a részvétel kettős célt szolgál: egyrészről a gyerekek számára egy kiemelkedő tanulási lehetőséget biztosít, ugyanakkor nekünk, a gyerekek gondolkodásának megértése iránt elhivatottaknak, segít megérteni azt, hogyan látják a világot a kicsik. Főbb kutatási területeink közé tartoznak az emlékezetet és tanulást vizsgáló kutatások, de fontos szerepet  kapnak az összehasonlító vizsgálatok is, ahol az ember és a főemlősök közötti hasonlóságokra és különbségekre tesszük a hangsúlyt. Mi nem az egyes gyerekek közötti különbségeket tárjuk fel, hanem azt, hogy egy bizonyos korban hogyan reagálnak a gyerekek különböző helyzetekre. Ebből adódóan, a vizsgálatokon nincs “helyes” vagy “helytelen” válasz.

Mi a szülőkre is gondolunk!

Míg a gyermekek a játékos kísérletben vesznek részt, addig a szülők érdekes és meglepő kutatási eredményeinkről tájékozódhatnak, illetve rövid filmeket nézhetnek meg különböző kutatási témákról, amelyek akár  gyermekük viselkedésének a jobb megértésében  is a segítségükre lehetnek!

A kutatások levezetését a magyarországi Egyesített Pszichológiai Kutatásetikai Bizottság engedélyezi és a vizsgálatok nem jelentenek semmiféle kockázatot  a gyermekek egészségére vagy jólétére. A vizsgálatok végeztével csoportos visszajelzést küldünk minden szülőnek!

Reméljük a lehetőségünk felkeltette érdeklődését. Kérdések esetén kérjük keressen a zoolab@ceu.edu elektronikus címen vagy a 06/30 258 6657 telefonszámon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Gyermeklaborba!