Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Nagy kedvezmény a kicsiknek!

A Budapesti Állatkertbe hétköznap kilátogató óvodás és iskolás gyermekcsoportok részére a Vitéz Kürtős csapata előzetes bejelentkezés esetén 50% kedvezményt ad a kürtőskalácsra!


Ha csoportos állatkerti látogatást terveznek óvodai és iskolai szervezésben, érdemes igénybe venni a Vitéz Kürtős által nyújtott kedvezményt, hiszen az igazi faszénparázson sült kürtőskalács nagyon kedvelt csemege a gyerekek számára.

A Vitéz Kürtős csapata sokszor tapasztalta, hogy a gyerekcsoportok állatkerti látogatásakor a gyerekek vágyakozó szemekkel lesik, ahogyan sül az ínycsiklandó kürtőskalács, de sajnos megvásárolni nem tudják. Ezért találták ki azt a speciális kedvezményt, hogy a gyerekek 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg terméküket. Ehhez az szükséges, hogy a tervezett óvodai vagy iskolai látogatás szervezésekor előzetesen jelzik a Vitéz Kürtős csapata felé, hogy melyik nap érkeznek, és hányan kívánnak kürtőskalácsot vásárolni. Mire megérkezik a gyereksereg, a Vitéz Kürtős munkatársai készségesen várni fogják a gyerekeket meleg, finomabbnál-finomabb kürtőskaláccsal, 50% kedvezménnyel, azaz darabonként 450 forintért.

A kedvezmény kizárólag hétköznapokon érkező, előre bejelentett óvodai vagy iskolai gyermekcsoportoknak érvényes!

Bejelentkezés: 06/70-415-8357
Email: info@vitezkurtos.hu

Szeretettel, friss és forró kürtőskaláccsal várja az apróságokat a Vitéz Kürtős csapata a Budapesti Állatkertben.