Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

 2019. október 5., szombat, 9:00-17:00

Pedagógusnapi belépési kedvezmények:

Érvényes pedagógus igazolvánnyal vagy azzal egyenértékű igazolással (igazoló lap) ezen a napon a pedagógusok díjmentesen léphetnek be az Állatkertbe a Főkapun keresztül. Belépéskor az igazolványt vagy igazolást a kapuban fel kell mutatni!

 Regisztráció:

A látogatói programokon való részvételhez nem szükséges előzetesen bejelentkezni, de megköszönjük, ha internetes regisztrációval megkönnyítik munkánkat. A meghirdetett műhelymunkákon való részvétel viszont előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Regisztrációhoz kattintson ide!

A 2019. október 4-e, péntek délig regisztrált résztvevőinknek visszaigazoló levelet küldünk a megadott e-mail címükre, valamint apró ajándékkal kedveskedünk, melyet a Regisztrációs sátornál (Főkapu tér) vehetnek át.
Regisztrálni a helyszínen, aznap is lehet, de ebben az esetben nem tudjuk garantálni az ajándékot és a kívánt előadásokon való részvételt.

 

Regisztrációs sátor a Főkapunál:

Részletes információ a Pedagógus Nyílt Nap és a fesztiválok (Állatszeretet és Szüreti fesztivál) programjairól. Regisztrált vendégeink ajándékainak átadása.

 Programok:

Regisztrációhoz kötött zoopedagógiai előadások:

Kérjük, a műhelymunkákra előzetesen regisztráljanak a megadott linken keresztül. Ezekre a foglalkozásokra csak a feltüntetett létszámig tudunk jelentkezéseket elfogadni!

Varázshegy, Darwin-labor (25 fő):
10.00 Demjén Zsófia: Parányi világok - Pillantás az érzékelésünkön túli mikrovilágba. 45 perces foglalkozás.
11.00 Demjén Zsófia: Parányi világok - Pillantás az érzékelésünkön túli mikrovilágba. 45 perces foglalkozás.
13.00 Mirtse Áron: Fogas kérdések – Minden, amit a fogakkal kapcsolatban tudni érdemes, kézbevehető szemléltető eszközök segítségével. 45 perces foglalkozás
14.00 Mirtse Áron: Fogas kérdések – Minden, amit a fogakkal kapcsolatban tudni érdemes, kézbevehető szemléltető eszközök segítségével. 45 perces foglalkozás

Holnemvolt Vár, Frakk-terem (25 fő):
10.00 Szabon Márta: Játékos ötletek és oktatási segédanyagok a természetvédelmi mentőmunka feldolgozásához. 60 perces foglalkozás.
11.00 Tóth Hajnalka: Rendhagyó irodalmi séta állatok között. 45 perces foglalkozás.
13.00 Szabon Márta: Játékos ötletek és oktatási segédanyagok a természetvédelmi mentőmunka feldolgozásához. 60 perces foglalkozás.
14.00 Tóth Hajnalka: Rendhagyó irodalmi séta állatok között. 45 perces foglalkozás.

Holnemvolt Vár, Hetedhét Palota (25 fő):
10.00 Győry András Botond : A játékon túl. A Hetedhétpalota mesékhez kapcsolódó oktatási lehetőségei. 60 perces foglalkozás.
14.45 Király-Nagy Éva és Tóth Brigitta: Misi Mókus kalandjai – interaktív mesefeldolgozás kreatív tevékenységgel. 45 perces foglalkozás.
15.30 Győry András Botond : A játékon túl. A Hetedhétpalota mesékhez kapcsolódó oktatási lehetőségei. 60 perces foglalkozás.

Tanodú (35 fő):
10.00 Szelényi Gábor: Vadállatmentés állatorvosi szemszögből – Az Állatkert Természetvédelmi mentőmunkájának kihívásai. 45 perces előadás.
11.00 Nagy Ágnes: Repülés a denevérekkel – Mégis, miért ne tartsunk tőlük? 45 perces előadás.
12.00 Bakó Botond: Pilimókusok és evetkék – odúlakó emlősök a közelünkben. 45 perces előadás
13.00 Pilinger Zsuzsa: Szemét-köpet elemzés. A bagolyköpetelemzés mintájára megnézzük, hogy mi az, ami az étkezéseink után, mint hulladék hátramarad? 60-90 perces foglalkozás.
15.00 Pilinger Zsuzsa: Szemét-köpet elemzés. A bagolyköpetelemzés mintájára megnézzük, hogy mi az, ami az étkezéseink után, mint hulladék hátramarad? 60-90 perces foglalkozás.

Regisztrációhoz nem kötött programok:
Varázshegy Csillagtér:
10.00 A barlangok és a denevérek titokzatos világa. 3D-s utazás 4 kontinens barlangjainak elzárt világába. Egri Csaba - Borzsák Sarolta 30 perces előadása.
14.00 A barlangok és a denevérek titokzatos világa. 3D-s utazás 4 kontinens barlangjainak elzárt világába. Egri Csaba - Borzsák Sarolta 30 perces előadása.

Holnemvolt Vár, Sünispotály:
13:00 Extra légy-ott program: Sün fogyókúrán - Válogatás védenceink történeteiből

Tapizoo-sátor, oroszlánfóka sétány 10-16 óra között
Tudj meg többet a természetvédelmi célú mentőmunkáról és a hazai védett állatfajainkról!
Érdekes feladványok és apró nyeremények várnak!

 

A rendszeres látogatói programok a szokásos időpontokban és helyeken találhatók:

• Állatok akcióban: etológiai bemutató élő állatokkal: 12:00 és 15:30 a Varázshegyben
• Légy ott programok a Kert teljes területén és a Varázshegyben
• TapiZoo standok: Az oroszlánfóka sétánynál, az Ausztrál háznál, a Tigriskifutónál és az Afrika kunyhóban

Pedagógus vendégeinket az Állatszeretet és Szüreti Fesztivál programjain is szeretettel várjuk, melynek részleteit megtalálják a honlapunkon. www.zoobudapest.com

További információval szívesen szolgálunk a következő elérhetőségen: zooped@zoobudapest.com. Telefonszám: 061/273-4900.