Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-20:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Zoopedagógiai szaktanácsadás és képzések

Az állatkerti oktatás-nevelés olyan pedagógiai lehetőség, mely színesíti az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok módszertani eszköztárát. Az Állatkert több évtizede foglalkozik főiskolai, egyetemi hallgatók és gyakorló pedagógusok módszertani képzésével. Természettudományokkal, fenntarthatósággal, környezeti neveléssel, pedagógus továbbképzéssel és iskolán kívüli oktatási programokkal foglalkozó konferenciákon tartunk előadásokat, módszertani bemutatókat, végzünk szaktanácsadást.

Személyes konzultáció 60 percben
Díja: Pedagógus szakmai jegy

Amennyiben szeretne saját zoopedagógiai tematikát, vetélkedőt, segédanyagot, szakköri programot, projektet összeállítani tanulócsoportja, iskolája számára, vagy tanácsot, programajánlót kér az állatkerti kirándulás megszervezéséhez, kérdéseit szívesen megválaszoljuk e-mailben vagy egy személyes találkozás, helyszínbejárás során.

Oktatási tájékoztató 120 percben
Díja: Pedagógus szakmai jegy /fő

Szeretne kollégáival együtt tájékozódni a Budapesti Állatkert oktatási lehetőségeiről? Vagy új módszertani ötleteket gyűjteni a tanóráihoz? Esetleg mindez érdekelné az iskolai munkaközösség többi tagját is? Szeretettel várjuk Önöket oktatótermünkben egy csoportos, általános tájékoztatóra és szakmai beszélgetésre.

Módszertani tréning 2-3 órás időtartamban 
Díja: Pedagógus regisztrációs jegy (pedagógusonként) + 10000 Ft/csoport tréning díja

Ha már kifogytak az ötletekből, hogy a tanári kar milyen témában és hol szervezze meg szokásos továbbképzési, módszertani napját, várjuk Önöket az Állatkertben módszertani tréningjeinken. Vetített előadás, gyakorlati bemutató, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Módszertani nap 5-6 órás időtartamban
Díja: Pedagógus regisztrációs jegy (pedagógusonként) + 25000 Ft/csoport a módszertani nap díja

Ha Ön és intézménye igazán elkötelezett a környezeti nevelés és a zoopedagógia iránt, töltsenek el egy egész munkanapot a Budapesti Állatkertben, ahol módszertani tréningen, tematikus sétán és változatos közönségprogram elemeken vezetjük végig önöket. Részletesen megismerkedhetnek az intézményünk adta oktatási-nevelési lehetőségekkel.

Jelentkezés
Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére előadásokkal és konzultációs lehetőséggel. Időpontot egyeztetni körülbelül két héttel előre a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehet. A képzések ára az állatkerti belépést is tartalmazza.

Figyelem! A felsorolt programok létszámkorlátosak, és hétköznapokon, 9-16h között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel, vehetők igénybe.

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Pedagógus szakmai jegy igényléséhez (2500 Ft/fő):
Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett tudnak szakmai belépőjegyet vásárolni.