Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Zoopedagógiai szaktanácsadás és tréningek

Konzultáció és oktatási tájékoztató

Szeretne személyesen vagy kollégáival együtt tájékozódni a Budapesti Állatkert oktatási lehetőségeiről? Vagy új módszertani ötleteket gyűjteni a tanóráihoz?

Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére előadásokkal és konzultációs lehetőséggel. Időpontot egyeztetni körülbelül két héttel előre lehet.

Időtartam: 60-90 perc.
Díja: Pedagógus szakmai belépőjegy (3800 Ft/fő)

Módszertani tréning

Ha már kifogytak az ötletekből, hogy a tanári kar milyen témában és hol szervezze meg továbbképzési, módszertani napját, vagy egy izgalmas, érdekeségekkel teli oktatási helyszínt próbálnának ki kollégáikkal, várjuk Önöket módszertani tréningjeinken.

Vetített előadás, gyakorlati bemutató, élményalapú foglalkozás, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Időtartam: 180 perc
Díja: 39 600Ft/csoport + a pedagógus regisztrációs jegy (400Ft/fő).

Módszertani nap

Ha Ön és intézménye igazán elkötelezett a környezeti nevelés és a zoopedagógia iránt, javasoljuk, hogy töltsenek el egy egész módszertani napot nálunk, ahol a már említetteken kívül komplex programon, műhelymunkán, tematikus sétán és változatos foglalkozásokon vehetnek részt! Részletesebben is megismerkedhetnek az intézményünk nyújtotta oktatási-nevelési lehetőségekkel.

Időtartam: 300 perc
Díja: 66 000Ft/csoport + a pedagógus regisztrációs jegy (400Ft/fő).

A BEJELENTKEZÉS CSAK AZ EMAILEN KÜLDÖTT VISSZAIGAZOLÁSSAL EGYÜTT ÉRVÉNYES!

A visszaigazolásban szerepel a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és emailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Figyelem! A felsorolt programokon a csoportlétszám maximum 20 fő, és hétköznapokon 9–16 óra között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel vehetőek igénybe. A bejelentkezés és a részletek egyeztetése az oktatas@zoobudapest.com elérhetőségen lehetséges. Állatkerti szakmai programjainkon, módszertani képzéseinken egyedi szakmai igényeket is figyelembe veszünk.

A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot innen, majd érkezéskor kitöltve adja át a pénztárosnak. A jegy egyéni látogatáshoz nem használható!