Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Zoopedagógiai szaktanácsadás és képzések

Az állatkerti oktatás-nevelés olyan pedagógiai lehetőség, mely színesíti az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok módszertani eszköztárát. Az Állatkert több évtizede foglalkozik főiskolai, egyetemi hallgatók és gyakorló pedagógusok szakmódszertani képzésével. Természettudományokkal, fenntarthatósággal, környezeti neveléssel, pedagógus továbbképzéssel és iskolán kívüli oktatási programokkal foglalkozó konferenciákon tartunk előadásokat, módszertani bemutatókat, végzünk szaktanácsadást. Állatkerti képzéseinken egyedi igényeket is figyelembe veszünk.

Kedves kollégák! Mindenkit szeretettel várunk képzéseinken.

ZOOPEDAGÓGIAI SZAKTANÁCSADÁS ÉS KÉPZÉSEK PEDAGÓGUSOKNAK A 2018-19-ES TANÉVBEN

 

Személyes konzultáció

 

Amennyiben szeretne saját zoopedagógiai tematikát, vetélkedőt, segédanyagot, szakköri programot, projektet összeállítani tanulócsoportja, iskolája számára, vagy tanácsot, programajánlót kér az Állatkerti kirándulás megszervezéséhez, kérdéseit szívesen megválaszoljuk e-mailben, vagy egy személyes találkozás, helyszínbejárás során.

Oktatási tájékoztató

 

Szeretne kollégáival együtt tájékozódni a Budapesti Állatkert oktatási lehetőségeiről? Szeretettel várjuk Önöket oktatótermünkben egy csoportos, általános tájékoztatóra és szakmai beszélgetésre.

 

 

 Módszertani csoportvezetés


Szeretne új módszertani ötleteket állatkerti foglalkozásaihoz? Esetleg mindez érdekelné az iskolai munkaközösség többi tagját is? Sétáljanak velünk végig az állatkerten, ahol konkrét módszertani, szemléltető és játék ötleteket adunk a tervezéshez.

 

 

Módszertani tréning

 

Ha már kifogytak az ötletekből, hogy a tanári kar milyen témában és hol szervezze meg szokásos továbbképzési, módszertani napját, várjuk Önöket az állatkertben módszertani tréningjeinken. Vetített előadás, gyakorlati bemutató, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Módszertani nap

 

Ha Ön és intézménye igazán elkötelezett a környezeti nevelés és a zoopedagógia iránt, töltsenek el egy egész munkanapot a Budapesti Állatkertben, ahol módszertani tréningen, tematikus sétán és változatos közönségprogram eseményeken vehetnek részt. Részletesen megismerkedhetnek az intézményünk nyújtotta oktatási-nevelési lehetőségekkel.

Figyelem! A felsorolt programok létszámkorlátosak, és hétköznapokon, 9-16h között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel vehetők igénybe. A bejelentkezés és a részletek egyeztetése a zooped@zoobudapest.com elérhetőségen történik.

Bejelentkezés szaktanácsadásra és képzésre

 

Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére előadásokkal és konzultációs lehetőséggel. Időpontot egyeztetni körülbelül két héttel előre a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehet. A képzések ára az Állatkerti belépést is tartalmazza.

Pedagógus képzések árjegyzéke

Ajánlott korosztály

Téma

Időtartam

Díj

pedagógus

Személyes konzultáció, egyéni

60’

díjmentes

pedagógus

Oktatási tájékoztató, csoportos

60’

díjmentes

pedagógus

Módszertani csoportvezetés

60’

6.000,-

pedagógus

Módszertani tréning

120-180’

10.000,-

pedagógus

Módszertani nap

300-360’

25.000,-