Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Zoopedagógiai szaktanácsadás és tréningek

Az állatkerti oktatás-nevelés olyan pedagógiai lehetőség, mely színesíti az óvodapedagógusok, tanítók, tanárok módszertani eszköztárát. Az Állatkert több évtizede foglalkozik főiskolai, egyetemi hallgatók és gyakorló pedagógusok módszertani képzésével. Természettudományokkal, fenntarthatósággal, környezeti neveléssel, pedagógus továbbképzéssel és iskolán kívüli oktatási programokkal foglalkozó konferenciákon tartunk előadásokat, módszertani bemutatókat, végzünk szaktanácsadást.

Személyes és csoportos konzultáció
Időtartam: 60 perc

Díja: Pedagógus szakmai jegy (pedagógusonként)*

Amennyiben szeretne saját zoopedagógiai tematikát, vetélkedőt, segédanyagot, szakköri programot, projektet összeállítani tanulócsoportja, iskolája számára, vagy tanácsot, programajánlót kér az állatkerti kirándulás megszervezéséhez, kérdéseit szívesen megválaszoljuk e-mailben vagy egy személyes találkozás, helyszínbejárás során.

Módszertani tréning
Időtartam: 180 perc
 
Díja: Pedagógus regisztrációs jegy (pedagógusonként)*
+ 20 000 Ft / csoport tréning díja

Ha már kifogytak az ötletekből, hogy a tanári kar milyen témában és hol szervezze meg szokásos továbbképzési, módszertani napját, várjuk Önöket az Állatkertben módszertani tréningjeinken. Vetített előadás, gyakorlati bemutató, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Módszertani nap
Időtartam: 320 perc
Díja: Pedagógus regisztrációs jegy (pedagógusonként)* + 30000 Ft/csoport tréning díja

Ha Ön és intézménye igazán elkötelezett a környezeti nevelés és a zoopedagógia iránt, töltsenek el egy egész munkanapot a Budapesti Állatkertben, ahol módszertani tréningen, tematikus sétán és változatos közönségprogram elemeken vezetjük végig önöket. Részletesen megismerkedhetnek az intézményünk adta oktatási-nevelési lehetőségekkel.

Jelentkezés
Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére előadásokkal és konzultációs lehetőséggel. Időpontot egyeztetni körülbelül két héttel előre a oktatas@zoobudapest.com e-mail címen lehet. A képzések ára az állatkerti belépést is tartalmazza.

Figyelem! A felsorolt programok létszámkorlátosak, és hétköznapokon, 9-16h között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel, vehetők igénybe.

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

* Pedagógus szakmai jegy igényekkel kapcsolatban (2500 Ft/fő) a Kedvezmények és szervezési információk menüpont alatt tájékozódhatnak.