Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Elindult a szezon a Holnemvolt Parkban 2015. március 26.

Március 26-án délben megkezdődött az idei szezon a Holnemvolt Parkban. Üzemelnek a játékok, és a többi szolgáltatás is elérhető. A jegyek és a zsetonok tavaly kialakult rendszere változatlan marad és az árak sem emelkednek a tavalyi évhez képest.

Március 26-án megkezdődött a szezon a Holnemvolt Parkban. Üzembe helyeztük a különféle játékokat és a többi szolgáltatás is elérhető a látogatók számára. A belépti díjak és zsetonok tavaly bevezetett és bevált rendszere az idei évben is fennmarad, vagyis az állatkerti belépőjegyek továbbra is érvényesek a Holnemvolt Park területére is, és lesz olyan 500 forintos jegy is, amely csak a Holnemvolt Parkba érvényes. A játékok és egyéb külön díjas szolgáltatások ezután is zseton váltásával vehetők igénybe, ráadásul az összes jegy és a zsetonok ára is változatlan marad.

A Holnemvolt Parkban látható állatokról, a különféle játéküzemekről és szolgáltatásokról, valamint a nyitva tartásról, a jegyárakról és más hasznos tudnivalókról mindent megtalál honlapunkon ide kattintva.