Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Épül-szépül a Holnemvolt Vár 2018. március 29.

A kedden megtartott szezonnyitó sajtótájékoztató során a készülő Holnemvolt Vár több helyszínét is megmutattuk az eseményen részt vevő újságíróknak. Azon dolgozunk, hogy a nagyközönség is minél hamarabb birtokba vehesse az új állatkerti játszóparkot.

Prof. dr. Persányi Miklós főigazgató a frissen felújított régi körhintában fogadta a sajtó képviselőitKedden tartotta Állatkertünk idei szezonnyitó sajtótájékoztatóját. Az eseményen főigazgatónk, prof. dr. Persányi Miklós a 2018-as szezon főbb látnivalóit, tervezett programjait ismertette a sajtó képviselőivel, és beszámolt a folyamatban lévő fejlesztésekről, köztük a hamarosan megnyíló Holnemvolt Vár munkálatainak előrehaladásáról is. Az eseményen résztvevő újságírók egy helyszíni bejárás keretében meg is tekinthették a Holnemvolt Vár készülő létesítményeit.

Vuk figurájával is találkozhatnak a Holnemvolt Várban található Hetedhét Palota látogatóiA bemutató séta a kívül-belül felújított, patinás Schäftner-körhintában kezdődött, amelyet természetesen ki is próbálhattak az újságírók. Ezután a Holnemvolt Vár készülő vurstli-zónáján át a lovas hagyományok újjáélesztésének jövendőbeli helyszíne, a Nyíhangár mellett, a Macskaköves udvar felé vezetett a bejárás útvonala. Ez az udvar ad majd helyet a különféle kézműves programoknak. A tulajdonképpeni sajtótájékoztató színhelye a Holnemvolt Vár központi épülete, a Hetedhét Palota egyik terme volt, sőt, az esemény végén magát a palotát, a benne készülő játszóházat is megnézhették az esemény résztvevői.

A szezonnyitó sajtótájékoztató résztvevői a helyszíni bejárás során a készülő Hetedhét Palotában ismerkednek a Nagy hohoho horgász meséjét felidéző játszóházi résszel Főigazgatónk részletesen bemutatta a Holnemvolt Várban tervezett látnivalókat, programokat és szolgáltatásokat. Bár a megnyitás pontos dátuma még nincs kitűzve, a tervek szerint az új családi játszóparkot még az év első felében meg tudjuk nyitni a nagyközönség előtt.