Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Sajtótájékoztató a vidámparki terület átvételéről 2014. február 19.

Február 19-én tartottuk meg az első sajtótájékoztatót a vidámparki területen, amelyet üzemeltetési szempontból a napokban vettünk át. A sajtótájékoztatón szinte az egész parkot bejártuk, mi több, az újságírók végigsétálhattak a barlangvasút alagútján is. A sajtótájékoztatóval egy időben indítottuk útjára az Állatkert honlapjának új, a vidámparki területtel foglalkozó fejezetét is.

A napokban kapta meg az Állatkert a „Vidámpark kulcsát", vagyis végre megtörtént a terület átvétele a napi szintű fenntartás vonatkozásában is. Ebből az alkalomból február 19-én sajtótájékoztató keretében mutattuk be a nyilvánosságnak az átvett területeket, létesítményeket. A sajtótájékoztató első részének az egykori rendezvényterem volt a helyszíne, ezután pedig az Állatkert főigazgatójának vezetésével sétára invitáltuk az újságírókat. Bemutattuk az átvételkor tapasztalt állapotokat, és elmondtuk azt is, hogy mi mindenre lesz lehetőségünk a 2014-es esztendőben.

A sajtótájékoztatón emellett azt is bejelentettük, hogy a mai naptól érhető el az Állatkert honlapján a volt vidámparki területtel foglalkozó fejezet, ahol nemcsak az egykori Vidámpark bezárásának okairól, a városligeti mutatványos hagyományokról, illetve az Állatkert területének változásairól olvashatnak az érdeklődők, hanem a jelenlegi állapotokról és a 2014-es szezonban várható látnivalókról, illetve az elkövetkező évekre szóló, távlati fejlesztési tervekről is.