Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Épülnek a karámok, érkeznek az állatok2014. március 20.

A megörökölt játékok rendbehozatala mellett hetek óta dolgozunk az állattartó helyek kialakításán, karámok építésén is. Ez a munka egyes helyeken még most is zajlik, de vannak olyan kifutók, amelyek mostanra már elkészültek. Sőt, némelyikbe időközben az állatok is megérkeztek.

Holnemvolt Park lett a terület neve2014. március 20.

Megszületett a március 7-én indított szavazás eredménye, ezzel egyidőben elindult a park Facebook oldala is.

Munkálatok a hullámvasúton2014. március 14.

A Hungária körúton közlekedők mostanában gyakran láthatják, hogy emberek dolgoznak a hullámvasút pályáján, szerkezetén. Ahhoz ugyanis, hogy már az idei szezonban újra üzemeltetni tudjuk ezt a játékot, számos karbantartási és javítási munka elvégzésére van szükség.

Szavazz az új állatkerti terület nevére!2014. március 7.

A vidámparki terület átvétele kapcsán a számtalan feladatunk egyike, hogy "nevet adjunk a gyereknek". Ehhez kérnénk most egy kis segítséget tőletek: szavazzatok, mi legyen az új terület neve.

Múzeumba kerül a Vidámpark felirat2014. február 26.

A napokban került levételre a Vidámpark felirat a terület főbejáratának tetejéről. Az ember nagyságú betűket a műszaki csapat két tagja szerelte le.

Sajtótájékoztató a vidámparki terület átvételéről2014. február 19.

Február 19-én tartottuk meg az első sajtótájékoztatót a vidámparki területen, amelyet üzemeltetési szempontból a napokban vettünk át. A sajtótájékoztatón szinte az egész parkot bejártuk, mi több, az újságírók végigsétálhattak a barlangvasút alagútján is. A sajtótájékoztatóval egy időben indítottuk útjára az Állatkert honlapjának új, a vidámparki területtel foglalkozó fejezetét is.