Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Alkotásra fel!2018. június 18.

A Holnemvolt Várban található Macskaköves Udvar a kézműves programok fő színtere. Ki lehet próbálni a régi mesterségeket! Van itt pékség, keramikus és papírmerítő műhely, de a cukrászinasságot is ki lehet tanulni. Alkotásra fel!

Kismalacok a Holnemvolt Várban2018. május 25.

Az nemrég megnyílt új állatkerti játszóparkhoz, a Holnemvolt Várhoz tartozik az új Majorság, tehénnel, birkával, baromfikkal, és persze Icával, a mangalica kocával, aki épp három aranyos kismalacot nevel. Gyereknapkor érdemes őket is meglátogatni!

Megnyílt a Holnemvolt Vár2018. május 22.

Május 17-én, csütörtökön került sor a Holnemvolt Vár hivatalos megnyitójára, péntek reggeltől pedig már a nagyközönség is birtokba vehette az új állatkerti játszóparkot. Mesés állatok, állatos mesék, játékok és élmények sokasága várja a családokat.

Mesés játszóház a Holnemvolt Várban2018. május 10.

A hamarosan megnyíló új állatkerti játszópark, a Holnemvolt Vár közepén a Hetedhét Palota várja majd a látogatókat. A többszintes, izgalmas játszóház változatos játékai ismerős állatmesék világát elevenítik meg. Csak pár nap, és kezdődhet a játék!

„Patakatlan” új állatsimogatóval2018. április 23.

Állatsimogató ugyan most is van, ám a hamarosan megnyíló új állatkerti játszóparkban, a Holnemvolt Várban, a „Patakatlan” térségében egy teljesen új állatsimogatót is létrehozunk. A mostaninál nagyobb helyen és persze több állattal.

A Holnemvolt Vár részeként születik újjá a körhinta2018. április 13.

Hamarosan megnyíló új játszóparkunk, a Holnemvolt Vár részeként a patinás régi körhintára is felülhet majd a közönség. Előbb azonban kívül-belül újjávarázsoltuk a 110 esztendős játéküzemet. Két évtizede nem volt rajta ilyen felújítás.

A hucul lovak is visszatérnek2018. április 6.

Hamarosan megnyíló új játszóparkunk, a Holnemvolt Vár, azon belül a Nyíhangár térsége lesz az új otthona az Állatkertünkbe visszatérő hucul lovaknak. Ennek az őshonos fajtának a hazai állománya nagyrészt intézményünknek köszönheti fennmaradását.

Épül-szépül a Holnemvolt Vár2018. március 29.

A kedden megtartott szezonnyitó sajtótájékoztató során a készülő Holnemvolt Vár több helyszínét is megmutattuk az eseményen részt vevő újságíróknak. Azon dolgozunk, hogy a nagyközönség is minél hamarabb birtokba vehesse az új állatkerti játszóparkot.

A körhinta szomszédsága2018. március 23.

Az Állatkert hamarosan megnyíló új családi játszóparkja, a Holnemvolt Vár kialakítása során arra is odafigyelünk, hogy az Állatkerti körút felé eső látkép idézze fel az egy évszázaddal ezelőtti, „békebeli” hangulatot.

Lóra fel! Újjáéledő lovas hagyományok2018. március 14.

Állatkertünk hamarosan megnyíló új játszóparkjában, a Holnemvolt Várban sok más mellett lovas élményekkel is várjuk majd a nagyközönséget. Szeretnénk feléleszteni kertünk gazdag lovas hagyományait.