Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

MTA bizottsági bejárás a Pannon Park területén2018. november 10.

Állatkertünkben tartotta kihelyezett ülését a Magyar Tudományos Akadémia Építéstudományi Állandó Bizottsága. Az ülés témája a készülő Pannon Park volt, a bizottság tagjai egy séta keretében magát az építkezést is megtekintették.

Újabb kisfilm a Pannon Park építéséről2018. november 3.

Februárban már közzétettünk egy kisfilmet, amely a Pannon Park kivitelezésének első pár hónapját sűrítette másfél percbe. Újabb kisfilmünkben megmutatjuk, hogyan haladt előre az építkezés az év eleje óta a karéj és a tetőszerkezet kialakításával.

Készül a biodóm acél tetőszerkezete2018. október 16.

Látványos szakaszához érkezett a Pannon Park kivitelezése, most épül ugyanis a központi építmény, a biodóm acél tetőszerkezete, amely jól látható a környező utakról is. Bemutatjuk, hol tart most a tavaly ősszel megkezdett kivitelezés.

Megnyílt a Sünispotály a Holnemvolt Várban2018. augusztus 17.

Augusztus 16-án megnyitottuk a Holnemvolt Vár legújabb látnivalóját, a Sünispotályt. Az új bemutató mentőközpontban a nagyközönség megismerheti az Állatkertben zajló mentőmunkát, és persze magukat a mentett állatokat is.

Alkotásra fel!2018. június 18.

A Holnemvolt Várban található Macskaköves Udvar a kézműves programok fő színtere. Ki lehet próbálni a régi mesterségeket! Van itt pékség, keramikus és papírmerítő műhely, de a cukrászinasságot is ki lehet tanulni. Alkotásra fel!

Kismalacok a Holnemvolt Várban2018. május 25.

Az nemrég megnyílt új állatkerti játszóparkhoz, a Holnemvolt Várhoz tartozik az új Majorság, tehénnel, birkával, baromfikkal, és persze Icával, a mangalica kocával, aki épp három aranyos kismalacot nevel. Gyereknapkor érdemes őket is meglátogatni!

Megnyílt a Holnemvolt Vár2018. május 22.

Május 17-én, csütörtökön került sor a Holnemvolt Vár hivatalos megnyitójára, péntek reggeltől pedig már a nagyközönség is birtokba vehette az új állatkerti játszóparkot. Mesés állatok, állatos mesék, játékok és élmények sokasága várja a családokat.

Mesés játszóház a Holnemvolt Várban2018. május 10.

A hamarosan megnyíló új állatkerti játszópark, a Holnemvolt Vár közepén a Hetedhét Palota várja majd a látogatókat. A többszintes, izgalmas játszóház változatos játékai ismerős állatmesék világát elevenítik meg. Csak pár nap, és kezdődhet a játék!

„Patakatlan” új állatsimogatóval2018. április 23.

Állatsimogató ugyan most is van, ám a hamarosan megnyíló új állatkerti játszóparkban, a Holnemvolt Várban, a „Patakatlan” térségében egy teljesen új állatsimogatót is létrehozunk. A mostaninál nagyobb helyen és persze több állattal.

A Holnemvolt Vár részeként születik újjá a körhinta2018. április 13.

Hamarosan megnyíló új játszóparkunk, a Holnemvolt Vár részeként a patinás régi körhintára is felülhet majd a közönség. Előbb azonban kívül-belül újjávarázsoltuk a 110 esztendős játéküzemet. Két évtizede nem volt rajta ilyen felújítás.