Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Megnyílt a Sünispotály a Holnemvolt Várban2018. augusztus 17.

Augusztus 16-án megnyitottuk a Holnemvolt Vár legújabb látnivalóját, a Sünispotályt. Az új bemutató mentőközpontban a nagyközönség megismerheti az Állatkertben zajló mentőmunkát, és persze magukat a mentett állatokat is.

Alkotásra fel!2018. június 18.

A Holnemvolt Várban található Macskaköves Udvar a kézműves programok fő színtere. Ki lehet próbálni a régi mesterségeket! Van itt pékség, keramikus és papírmerítő műhely, de a cukrászinasságot is ki lehet tanulni. Alkotásra fel!

Kismalacok a Holnemvolt Várban2018. május 25.

Az nemrég megnyílt új állatkerti játszóparkhoz, a Holnemvolt Várhoz tartozik az új Majorság, tehénnel, birkával, baromfikkal, és persze Icával, a mangalica kocával, aki épp három aranyos kismalacot nevel. Gyereknapkor érdemes őket is meglátogatni!

Megnyílt a Holnemvolt Vár2018. május 22.

Május 17-én, csütörtökön került sor a Holnemvolt Vár hivatalos megnyitójára, péntek reggeltől pedig már a nagyközönség is birtokba vehette az új állatkerti játszóparkot. Mesés állatok, állatos mesék, játékok és élmények sokasága várja a családokat.

Mesés játszóház a Holnemvolt Várban2018. május 10.

A hamarosan megnyíló új állatkerti játszópark, a Holnemvolt Vár közepén a Hetedhét Palota várja majd a látogatókat. A többszintes, izgalmas játszóház változatos játékai ismerős állatmesék világát elevenítik meg. Csak pár nap, és kezdődhet a játék!

„Patakatlan” új állatsimogatóval2018. április 23.

Állatsimogató ugyan most is van, ám a hamarosan megnyíló új állatkerti játszóparkban, a Holnemvolt Várban, a „Patakatlan” térségében egy teljesen új állatsimogatót is létrehozunk. A mostaninál nagyobb helyen és persze több állattal.

A Holnemvolt Vár részeként születik újjá a körhinta2018. április 13.

Hamarosan megnyíló új játszóparkunk, a Holnemvolt Vár részeként a patinás régi körhintára is felülhet majd a közönség. Előbb azonban kívül-belül újjávarázsoltuk a 110 esztendős játéküzemet. Két évtizede nem volt rajta ilyen felújítás.

A hucul lovak is visszatérnek2018. április 6.

Hamarosan megnyíló új játszóparkunk, a Holnemvolt Vár, azon belül a Nyíhangár térsége lesz az új otthona az Állatkertünkbe visszatérő hucul lovaknak. Ennek az őshonos fajtának a hazai állománya nagyrészt intézményünknek köszönheti fennmaradását.

Épül-szépül a Holnemvolt Vár2018. március 29.

A kedden megtartott szezonnyitó sajtótájékoztató során a készülő Holnemvolt Vár több helyszínét is megmutattuk az eseményen részt vevő újságíróknak. Azon dolgozunk, hogy a nagyközönség is minél hamarabb birtokba vehesse az új állatkerti játszóparkot.

A körhinta szomszédsága2018. március 23.

Az Állatkert hamarosan megnyíló új családi játszóparkja, a Holnemvolt Vár kialakítása során arra is odafigyelünk, hogy az Állatkerti körút felé eső látkép idézze fel az egy évszázaddal ezelőtti, „békebeli” hangulatot.