Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

November elsejéig lehet hullámvasutazni2015. október 13.

Alig három hét van vissza a Holnemvolt Park idei szezonjából, így a játékokra is a jövő hét utáni hét vasárnapján, azaz november 1-én lehet majd utoljára felülni. Utána viszont megkezdődnek a Mesepark és a Pannon Park kivitelezésének munkálatai.

Felfedezés távirányítású hajókkal2015. július 7.

Újabb érdekes játékkal, távirányítású hajókkal gazdagodott a Holnemvolt Park kínálata. Két zsetonért bárki elnavigálhatja a hajómodelleket a mesterséges óceán miniatűr szigetei között. Még a Húsvét-sziget partjaihoz is el lehet hajózni.

8451 fő a Múzeumok Éjszakáján2015. június 23.

Június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján a Holnemvolt Park is programok, látnivalók és élmények sokaságával várta a nagyközönséget. Az este 6-tól éjfélig tartó rendezvényen 8451 fő vett részt, a kivilágított hullámvasútnak 2441 utasa volt.

Hol volt, Holnemvolt…2015. június 11.

Nézd meg a videót a hagyományos Vurstli értékeit és az Állatkert két- és négylábúit felvonultató Holnemvolt Parkban átélhető élményekről!

Művészeti kiállítások a Holnemvolt Parkban2015. június 5.

Az egykori vurstli főutcáján szeptember végéig az AnimArt szabadtéri szoborkiállítás, a hullámvasút alatti kiállítóteremben pedig június 28-ig az Akadémikusok az Altamira Egyesületben című képzőművészeti tárlat várja a művészetek barátait.

Mutatványosok Éjszakája2015. június 4.

Múlt pénteken tartottuk meg az első Mutatványosok Éjszakáját a Holnemvolt Parkban. A régi vurstli legérdekesebb hagyományait elevenítettük fel Vitéz Lászlóval, madárfejű Lajcsikával, Mauddal a csodapókkal és a kivilágított hullámvasúttal.

Mutatványosok éjszakája – hullámvasutazással2015. május 20.

Május 29-én lesz a Mutatványosok Éjszakája a Holnemvolt Parkban. Az este héttől éjféli tartó különleges eseményen akár az éjszakai hullámvasutazást is ki lehet próbálni. A pályát megvilágító lámparendszer főpróbáját a napokban tartottuk meg.

Képzőművészeti kiállítás a hullámvasút alatt2015. május 7.

Május elseje óta látogatható az Altamira Egyesület képzőművészeti kiállítása a hullámvasút alatti kiállítóteremben. A tárlaton csaknem harminc művész közel hetven természet által inspirált alkotását, festményét, grafikáját és szobrát mutatjuk be.

Hol volt Holnemvolt, ahol 14 csíkos malacka túr…2015. április 16.

A Hullámvasút mellett a Park egyik legkedveltebb része a vadmalac bölcsi, ahol immár 14 csíkos vadmalacka várja a látogatókat! A három anyakoca 6+4+4 malacnak adott életet és a nyüzsgő apró állatkák látványa igazán szívmelengető.

Origami kiállítás2015. április 3.

Az életre keltett papír – ez a címe annak az origami kiállításnak, amely csütörtökön nyílt meg a hullámvasút alatti, időszaki kiállításoknak otthont adó térben. A tárlaton a fiatalon elhunyt sokoldalú tehetség, Horn Ákos alkotásait mutatjuk be.