Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Újjászületett a mesecsónak szunyókáló óriása2015. március 26.

A szezonkezdettel egy időben adtuk át a mesecsónak újjászületett óriását. A szunyókáló óriás figurája több mint tíz éve ment tönkre, helyreállításával nem törődtek. A mesecsónakot megöröklő Állatkert azonban „feltámasztotta” a szunyókáló óriást.

Elindult a szezon a Holnemvolt Parkban2015. március 26.

Március 26-án délben megkezdődött az idei szezon a Holnemvolt Parkban. Üzemelnek a játékok, és a többi szolgáltatás is elérhető. A jegyek és a zsetonok tavaly kialakult rendszere változatlan marad és az árak sem emelkednek a tavalyi évhez képest.

Hamarosan indul a szezon2015. március 20.

Március 26-án, csütörtökön indul a szezon a Holnemvolt Parkban. A játékokat aznap délben helyezzük üzembe, s újdonságokkal is készülünk az új évadra. A belépőjegyek, zsetonok elmúlt évben kipróbált rendszere is megmarad, méghozzá változatlan árakon.

25 milliárdos forrás a Pannon Parkra2015. február 16.

25 milliárd forintnyi forrást biztosít a Kormány a középtávú fejlesztési terveink között szereplő Pannon Park megvalósítására. Az erről szóló döntés a január 28-i kormányülésen született meg, a határozat pedig azóta a Magyar Közlönyben is megjelent.

450 ezer látogató a Holnemvolt Parkban2015. február 4.

Várakozáson felüli sikert hozott a Holnemvolt Park első éve. Látogatottsága lényegesen magasabb volt a megszűnt Vidámparkénál, s a gazdálkodás szempontjából is stabil volt a működése. A 2014-es év legfontosabb eredményi cikkünkben olvashatók.

Vasárnapig üzemelnek a Holnemvolt Park játékai2014. október 30.

Aki még idén szeretne felülni a hullámvasútra, illetve a többi játékra, annak mindenképpen érdemes vasárnapig felkeresni a Holnemvolt Parkot. November 2-án ugyanis lezárul a játéküzemek idei szezonja.

KUDICH ZSOLT ÉS ZSIRMON RÉKA FOTÓKIÁLLÍTÁSA2014. szeptember 9.

Helyszín: Fővárosi Állatkert | Holnemvolt Park | Hullámvasút alatti kiállító terem A kiállítás megtekinthető: 2014.09.11 – 2014.11.02 naponta: 11 -17:00 óráig.

Vízen járó labda2014. augusztus 25.

A Holnemvolt Park legújabb játéka a vízen járó labda. Lényegében egy erős, ám átlátszó anyagból készült óriási strandlabdáról van szó, amely elég nagy ahhoz, hogy akár egy felnőtt is elférhessen benne.

KorZoo a Holnemvolt Parkban2014. augusztus 5.

Augusztus 10-től újabb színfolttal gazdagodik a Holnemvolt Park programkínálata!

Pályázat a Pannon Park terveire2014. augusztus 1.

Miközben a Holnemvolt Park teljes gőzzel üzemel, Állatkertünk fejlesztésekkel foglalkozó csapata a területen középtávon tervezett fejlesztésekről sem feledkezik meg. Jelenleg a Pannon Park engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésére írtak ki pályázatot uniós eljárásrendben. A Pannon Park az Állatkert új területének legnagyobb szabású fejlesztése lesz, amelynek alapötletéről cikkünkben részletesebben is beszámolunk.