Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Egy hét múlva nyit a Holnemvolt Park2014. április 22.

Április 29-én kedden 13 órától veheti birtokba a közönség az új Holnemvolt Parkot. Ez a Föld napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelentette be az Állatkert főigazgatója.

Növényesítés a Holnemvolt Parkban2014. április 17.

A sokféle munka között, amelyet a Holnemvolt Park közelgő megnyitásáig el kell végezni, nemcsak az állattartó helyek kialakítására és benépesítésére, illetve a játékok karbantartására és javítására kell odafigyelnünk, hanem a park állapotára is. Ez ugyanis az átvételkor korántsem volt olyan, mint amit mi az Állatkertben kívánatosnak tartunk, illetve amilyet a mi közönségünk korábban meg is szokhatott.

Pályafelújítás a hullámvasúton2014. április 11.

A hamarosan megnyíló Holnemvolt Parkban a Vidámparktól örökölt műemlék játékokat tovább szeretnénk üzemeltetni. Ehhez azonban még számos műszaki feladatot kell elvégezni. Különösen igaz ez a hullámvasútra, amely a Vidámpark üzemének utolsó időszakában már csak korlátozottan, illetve egyáltalán nem működött.

Közösségi munka a Holnemvolt Parkban2014. április 10.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért tagvállalatai, az Allianz, az E.ON és a NOKIA, kiegészülve a Magyar Telekom és a Dandelion munkatársaival, közösségi munka keretében segítik az Állatkertet az átvett vidámparki terület rehabilitációjában.

Újjászületik a céllövölde2014. április 4.

A nyitásra való készülődés jegyében a Holnemvolt Parkban nemcsak az új állattartó helyek benépesítésével foglalkozunk, hanem az átvett játékokkal kapcsolatos munkálatok is folyamatosan zajlanak. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a régi céllövölde hátfalának a felújítása. A lemezből készült, mechanikus szerkezettel ellátott hátfal több mint száz éves műemlék, ám elmúlt években a vidámparki látogatók hiába keresték, hiszen a hátfal leszerelt elemei a mesecsónak ekkorra már raktárként használt Seherezádé-kupolája alatt pihentek a tönkrement óriás fejével együtt.

Tevekaraván2014. április 2.

Kétpúpú tevéink kedden vették birtokba új a Holnemvolt Park területén kialakított új karámjukat. A gondozók valóságos karavánná szervezték a púpos állatokat, s így vezették át őket az új otthonukba. A tevék egy része nem először járt az egykori Vidámpark területén, hiszen némelyikük már az átvételt követően, február 19-én megtartott sajtótájékoztató alkalmával is szemrevételezhette a készülő új kifutót.

Átköltöztek a flamingók2014. március 26.

Tovább folytatódik a Holnemvolt Park állatokkal való benépesítése. Legutóbb a rózsás flamingók költöztek át korábbi lakóhelyükről.

Épülnek a karámok, érkeznek az állatok2014. március 20.

A megörökölt játékok rendbehozatala mellett hetek óta dolgozunk az állattartó helyek kialakításán, karámok építésén is. Ez a munka egyes helyeken még most is zajlik, de vannak olyan kifutók, amelyek mostanra már elkészültek. Sőt, némelyikbe időközben az állatok is megérkeztek.

Holnemvolt Park lett a terület neve2014. március 20.

Megszületett a március 7-én indított szavazás eredménye, ezzel egyidőben elindult a park Facebook oldala is.

Munkálatok a hullámvasúton2014. március 14.

A Hungária körúton közlekedők mostanában gyakran láthatják, hogy emberek dolgoznak a hullámvasút pályáján, szerkezetén. Ahhoz ugyanis, hogy már az idei szezonban újra üzemeltetni tudjuk ezt a játékot, számos karbantartási és javítási munka elvégzésére van szükség.