Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hírek

Események a Pannon Park és a Holnemvolt Vár életében.

Hírek (Készül a jövő)

Megnyílt a Holnemvolt Park2014. április 30.

Kedden délután megnyitotta kapuit a Holnemvolt Park. Az Állatkert által üzemeltetett családi szabadidőparkban harmincféle állat, új állatsimogatók, lovaglási és tevegelési lehetőség, valamint számos játéküzem, szórakoztató látványosság és attrakció várja a látogatókat. Üzemelnek a régi vurstli, illetve az egykori Angolpark örökségének számító patinás játékok, így a régi körhinta, a barlangvasút, a hullámvasút és a mesecsónak is.

Vadmalacok a Holnemvolt Parkban2014. április 25.

A jövő héten megnyíló Holnemvolt Park első látogatói több mostanában született kisállattal is találkozhatnak.

Vonali próbafutás a hullámvasúton2014. április 24.

Két héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy a hullámvasúton elvégeztük a szükséges pályafelújítási munkálatokat.

Egy hét múlva nyit a Holnemvolt Park2014. április 22.

Április 29-én kedden 13 órától veheti birtokba a közönség az új Holnemvolt Parkot. Ez a Föld napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelentette be az Állatkert főigazgatója.

Növényesítés a Holnemvolt Parkban2014. április 17.

A sokféle munka között, amelyet a Holnemvolt Park közelgő megnyitásáig el kell végezni, nemcsak az állattartó helyek kialakítására és benépesítésére, illetve a játékok karbantartására és javítására kell odafigyelnünk, hanem a park állapotára is. Ez ugyanis az átvételkor korántsem volt olyan, mint amit mi az Állatkertben kívánatosnak tartunk, illetve amilyet a mi közönségünk korábban meg is szokhatott.

Pályafelújítás a hullámvasúton2014. április 11.

A hamarosan megnyíló Holnemvolt Parkban a Vidámparktól örökölt műemlék játékokat tovább szeretnénk üzemeltetni. Ehhez azonban még számos műszaki feladatot kell elvégezni. Különösen igaz ez a hullámvasútra, amely a Vidámpark üzemének utolsó időszakában már csak korlátozottan, illetve egyáltalán nem működött.

Közösségi munka a Holnemvolt Parkban2014. április 10.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért tagvállalatai, az Allianz, az E.ON és a NOKIA, kiegészülve a Magyar Telekom és a Dandelion munkatársaival, közösségi munka keretében segítik az Állatkertet az átvett vidámparki terület rehabilitációjában.

Újjászületik a céllövölde2014. április 4.

A nyitásra való készülődés jegyében a Holnemvolt Parkban nemcsak az új állattartó helyek benépesítésével foglalkozunk, hanem az átvett játékokkal kapcsolatos munkálatok is folyamatosan zajlanak. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a régi céllövölde hátfalának a felújítása. A lemezből készült, mechanikus szerkezettel ellátott hátfal több mint száz éves műemlék, ám elmúlt években a vidámparki látogatók hiába keresték, hiszen a hátfal leszerelt elemei a mesecsónak ekkorra már raktárként használt Seherezádé-kupolája alatt pihentek a tönkrement óriás fejével együtt.

Tevekaraván2014. április 2.

Kétpúpú tevéink kedden vették birtokba új a Holnemvolt Park területén kialakított új karámjukat. A gondozók valóságos karavánná szervezték a púpos állatokat, s így vezették át őket az új otthonukba. A tevék egy része nem először járt az egykori Vidámpark területén, hiszen némelyikük már az átvételt követően, február 19-én megtartott sajtótájékoztató alkalmával is szemrevételezhette a készülő új kifutót.

Átköltöztek a flamingók2014. március 26.

Tovább folytatódik a Holnemvolt Park állatokkal való benépesítése. Legutóbb a rózsás flamingók költöztek át korábbi lakóhelyükről.