Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Irányítási Központ

Az új Irányítási Központot abban a 812 négyzetméteres, kétszintes épületben alakítottuk ki, amelyet az ISZKI Országos Toxikológiai Intézetétől vettünk át. Maga az épület eredetileg rendőrségi kaszárnyának épült, a Toxikológiai Intézet az 1991 és 2016 közötti időszakban használta, majd átköltözött a vasút túloldalán, a Vágány utcában található új épületbe.

Miután az Állatkert 2016 júliusában átvette az épületet, annak belső terét jelentős mértékben felújítottuk, hogy elhelyezhessük benne az állatkerti adminisztráció különböző irodáit és munkaszobáit. 2017 februárjában ide költözött a főigazgatói iroda és a titkárság, itt kerültek kialakításra a Természetvédelmi és Állategészségügyi Igazgatóság, a Gazdasági Igazgatóság, az Operatív Igazgatóság, valamint a Marketing és Kommunikációs Osztály irodái, sőt, itt kapott helyet a tanácsterem és egy kisebb tárgyaló is.

A fenti funkcióknak ezt megelőzően nagyrészt az egykori gazdasági udvarban álló szolgálati épületben, valamint az úgynevezett szociális épület emeletén jutott hely, 2012, illetve 2009 előtt pedig az irodák egy része a volt Zsiráfház és a volt Bölényház emeleti helyiségeiben, továbbá a Főkapu melléképületében működött.