Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

A legjobb márkák között az Állatkert 2020. június 12.

Superbrands kitüntetést kapott Állatkertünk. A legkiválóbb hazai márkákat elismerő díjat egy független szakemberekből álló, huszonegy fős testület ítélte oda intézményünknek, tanúsítva márkánk sikerességét és hitelességét.

Tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország szakértői bizottsága a Superbrands díjakat. Az elismert szakemberekből álló testület Állatkertünket is érdemesnek találta a Superbrands védjegyre.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.
A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.
Állatkertünk egyébként nem most először kapta meg ezt az elismerést, 2019-ben és 2016-ban is Superbrands díjjal tüntették ki intézményünket.