Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkerti ajándékötletek karácsonyra 2017. december 15.

Állatkerti kedvencek örökbefogadása, állatkerti ajándékutalvány, valamint az állatkerti ajándékbolt választéka az ország legváltozatosabb plüssállat kínálatával. És ezzel még nem mondtuk el minden karácsonyi ajándékötletünket.

Karácsony közeledtével, az advent időszakában időről időre felhívjuk a figyelmet arra, milyen ajándékötleteket kínálunk azoknak, akik állatbarát szeretteiket, családtagjaikat vagy barátaikat valamilyen állatos, állatkertes meglepetéssel szeretnénk megörvendeztetni.

Az egyik ilyen ajándékötletünk az állatkerti ajándékutalvány, amelyet a megváltásától számított egy éven belül lehet felhasználni, akár állatkerti belépőjegyek vagy bérletek vásárlására, akár a nyáresti koncertsorozat koncertjeire szóló jegyek megváltására is. Az ajándékutalvány 5000 és 10.000 forintos címletekben szerezhető be a jegypénztárainkban, illetve az állatkerti ajándékboltban. Ez az utalvány nemcsak magánszemélyek számára jó ötlet, hanem akkor is, ha munkáltató kívánja megajándékozni a dolgozóit: a vonatkozó jogszabályok szerint ugyanis ez a juttatás adott értékhatárig adó- és járulékmentesen adható a munkavállalóknak.

Állatbarátok számára remek karácsonyi ajándék lehet egy-egy állatkerti állat jelképes örökbefogadása is. Erre Alapítványunk külön is készül, hiszen ilyenkor karácsonyi oklevelet állítunk ki az örökbefogadásról. Állatainkat egyrészt a főbejárat mellett található alapítványi irodában lehet örökbe fogadni, de lehetőség van az on-line örökbefogadásra is. Minderről az Állatkerti Alapítvány honlapján olvashatnak további részleteket.

Az Állatkert főbejárata mellett található ajándékbolt kínálatára is érdemes felhívni a karácsonyi ajándékot keresők figyelmét. Rengeteg ajándéktárgy szerezhető be itt, az állatkerti emléktárgyaktól és kiadványoktól kezdve egészen a plüssállatokig. Az ország legváltozatosabb plüssállat választékát a mi ajándékboltunkban lehet megtalálni: van például kétpúpú teve, gnú, lajhár, mosómedve, szurikáta, vörös panda, tapír és sörényes hangyász is plüssből. Ráadásul az ajándékbolt kínálata nemcsak a helyszínen férhető hozzá, hanem a termékek az állatkerti webshopban on-line is megvásárolhatók.

Az Állatkerti, illetve állatvilág iránt komolyan érdeklődők figyelmébe ajánljuk intézményünk saját kiadványait is. E kiadványok ugyancsak beszerezhetők az ajándékboltban, és a már említett állatkerti webshopban is.

Az állatkerti alapítvány egyébként az adventi időszakban két bevásárlóközpontban is jelen lesz egy-egy kitelepüléssel, ahol nemcsak örökbefogadásra lesz lehetőség, hanem az ajándékbolt kínálatának egy része is megvásárolható lesz a helyszínen. Az Árkádban már most is jelen vagyunk, advent utolsó hetében pedig a Westendben is ott leszünk.